Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e36 vásárláskor miket...

Bmw e36 vásárláskor miket kell jobban átnézni, rohádások hol fordulnak elő és milyen hibái vannak?

Figyelt kérdés

2013. márc. 23. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:

A szokásos, kerékjárati ívek, küszöbök, ajtók alja, tanknyílás környéke, hátsó ajtó alja, motorháztető szélei.

Ezen kívül mindent kipróbálni, a motort, a klímát, fűtést, stb. Ha tetszik, akkor is vidd el állapotfelmérésre valamelyik szervizbe, inkább adj ki 5-10 ezret, minthogy megvegyél egy olyan autót, ami anyagi csődbe taszít.

Németből jön az autó? Meggondolnám a vételt, de ez én vagyok, másnak lehet, hogy jobbak a tapasztalatai.

2013. márc. 23. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Alapból nagyon jó autó, de sajnos itthon mind szét van hajtva, mivel alkalmas driftre, meg hülyegyerekes versenyzésekre, de már benzinre is alig jutott pénz, nemhogy karbantartásra meg olajcserére. Németországban talán jobb a helyzet.
2013. márc. 23. 18:20
 3/3 Joci84 ***** válasza:
szerintem a lengőkarokra és a lengéscsillapítókra nézz rá, mivel a Bmw-ket nem ezekre az utakra tervezték, és talán azok mennek szét hamarabb! Motorikusan jók és strapabírok
2013. ápr. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!