Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson star, schwalbe, s50,...

Simson star, schwalbe, s50, s51? Ti melyiket ajánlanátok és miért?

Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
A starhoz egy pici már nehezebb alkatrész találni, sokan szeretik a schwalbe-t de én csak az 51 est venném meg az a legkorszerübb és abból is a 4 seb elektromos gyújtásút B-set
2013. márc. 22. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Starom is volt, schwalbém is, de egy biztos..soha nem romlottak el, pedig hajtottam rendesen, állandóan csutkagázzal. széthajthatatlanok.mindent kibírtak, terepet, lépcsőt, állandó kétszemélyt...az nem számít hány éves konstrukció, ami még nem volt szétszedve, az aranyat ér.

a többi az korszerűbb.

a lényeg, hogy mindegyik jó!

2013. márc. 22. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt S51, meg Schwalbe. A Schwalbe a turbós blokkal szinte széthajthatatlan. Nagyon strapabíró gépek. Gyártották S51 blokkal is. Annyi hibája van hogy könnyű az eleje, ezért nagy sebességnél beszokott szitálni. A Schwalbenak van egy nagy előnye. A burkolata nagyon jól védi a lábat a menetszéltől. Ilyen hidegben ez nagyon jó tud lenni.

Az S51 ha kell könnyebben szerelhető. 4 sebességes blokkal alkalmasabb könnyű terepre, mert jobban meg tudod választani az ideális fordulatszámot. Irányíthatósága is jobb, meg nekem a formája is jobban bejön. A tirisztoros gyújtásúak nagyon jók. Nem kell állítgatni a gyújtást, meg kenni a filcet, tehát gondozásmentes.

S50 nem volt nekem, de kb úgy képzeld el hogy olyan mint az S51, csak Star blokk van benne turbóhűtés nélkül. Ha a hengert, meg a hengerfejet lecseréled a Star hengerére és hengerfejére, akkor rá lehet rakni a turbóhűtést is.

A Star olyan mint a Schwalbe, csak más a váz, meg a burkolat. De ugyan olyan a felfüggesztése (elöl erales villa), és a blokkja (turbó hűtéses).

2013. márc. 22. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A star-nak, a swalbe-turbonak, és az S50-nek ugyan az a blokja gyakorlatilag, annyi különbséggel hogy az S50 nem turbo hűtéses. Nekem még anno S50volt kezdőmotornak, elnyűhetetlen a blokja, ha szét van hajtva akkor csörög zörög de megy...:D. Amm az S51-et ajánlom, pörgősebb és erősebb is, van belőle 4sebességes szerintem jobb motor.
2013. márc. 22. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!