Quadosok, rendőröknek megálltok?
Figyelt kérdés
Vagy inkább meglógtok előlük?Sztorikat irhattok. :) Köszi2013. márc. 22. 14:37
1/7 anonim válasza:
Úton esélyed nincs meglépni előlük. Egyszer hagytam ott rendőrt gyorsasági motorral, 220 km/h körül száguldottam elfele, és utolértek.. nagy bajom mondjuk nem lett belőle, fejenként 10be került.
Erdőben meg nincs rendőr :)
2/7 anonim válasza:
Micsoda antiszociális kérdés. Miért jutna eszébe bárkinek is nem megállni, ha a rendőrök megállítják? Minden második nap van valami elmebeteg, aki letarol egy fél várost, csak azért mert nem akar megállni a rendőrnek. Azután felmegy a kocsiaval egy fára és ott végződik a hősködés. Mekkora állat, akinek ez egyáltalán eszébe jut? Vgay most azt akarod itt demonstrálni, hogy minden quados hülye?
3/7 anonim válasza:
Remélem a rendőrök ezért keményebben büntetik őket.
4/7 anonim válasza:
Falun nem szoktam megállni, mert letérek rögtön a mezőre, egy olyan útra, ahol autóval nem tudnak utánam jönni. Ezt már kétszer eljátszottam, és crossmotorral is voltak hasonló kalandjaim. Még egyszer sem kaptak el :D
5/7 anonim válasza:
De ha egyszer elkapnak akkor ők nem fogják ennyire viccesnek találni a helyzetet és nagy ki fog tágulni reggelre a segglyukad :-)
Csak úgy mondom, ők ezt fogják marha viccesnek találni :D
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok.
Igen, félek minden alkalommal, hogy elkapnak, de nem birom ki, hogy ne csapassak néha egyet.
7/7 waland válasza:
A rendőr se hülye, ha sokat játszol velük, akkor kicsit érdeklődnek, aztán megvárnak otthon :). Ismerőssel megjátszották, röhögés lett a vége, de többet nem szórakozott velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!