Citroen Saxo vagy Toyota Carina?
Saxo:
unoka öcsémnek nemrég vettünk belőle egy 1.5 dízelt az olajcserén kívűl mást nem ekkellet vele csinálni és valóban igaz az a 4-4.5 liter ország úti fogyasztás
Carina:
Van a családban nagyon bevált a toyota carina nagyobb avectránál is nekem 2.0 dízel van belőle 5 litert eszik százon százal az öcsémnek egy 2.0 benzines van ugyan ebből a típusból az övé 7 litert eszik százon ha nem sportozik :)
Nagyon kényelmes autó jó úttartással minket még soha nem hagyott cserben.sajna normális dízelek nincsenek ebben az árkategóriában itt egy pár 1.6 os benzines
Vectrán is gondolkoztam:
Egy debrecenbe való unokatesómnak van opel b vectrája azt mondja elégggé drága hozzá az alkatrész és a fogyasztása sem éppen alacsony a turbó miatt, mert ha bizonyos fordulat feletvan akkor már kapcsól a túrbó így nem járkál vele csdak max 80 nal akkor kilyön 6 lityoból .A multkor kellet bele egy apró mütyűr 150.000 be kerűlt de mivel ő jól keres neki ez nem akadály:)
Ezeket ő mondta és csak az ő tapasztalatait írtam le. :)
Melyiket lehetne bevállalni?Tapasztalatok?
Egyik sem mai darab...
Nem is egy kategória ,és valóban nincs különösebb probléma velük (vagy volt ) de ne feledjük az idő dolgozik ..
Melyiket ...hmm ,mire használnád ....ha rövid távokra egymagad esetleg ketten akkor Saxo..
A Carina családibb ...
Csúnya dolog ember társadat kigúnyolni.
Nem tudom, hogy mi a problémád macilaci08-al mert egy segítőkész kommentelö aki nem sajnálja a szabad idejét, hogy más helyett keresgéljen autókat és nem trollkodni jár ide mint te.
Mivel, hogy ennyire értelmes vagy ezért vállalj be egy illem tanfolyamot és a maradék pénzből vegyél egy jó kerékpárt és azon vezesd le a felesleges energiádat!
És most a 200-as IQ-dal nyomj egy dislike-ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!