Ki szerint jó egy 320. 000 km autó pl egy sx 4-es típusból?
"Jaaa, hogy a személy, bocsi. :) Na mindegy, mostrá kifejtetem legalább én is :)"
Írónak
nem baj megbocsájtok:)
vegyetek inkább toyota carinát.
a kérdező egy troll:D
nézétek ,aki eladja öszinte....miért az a sok ember aki fikáza a 320 000 km -et az milyen ember? igen valjukbe sok de ki tudja mere jártak vele pl...csak autopályán az jo mert motor beállt 110 130 ra és 5 sebeségre kimélve volt nem ugy mint amelyik ment volna 320 at városban .
nem szabad elhinni mikor látjátok 10 éves kocsi 90 ezer km ter van benne ,,,számolj már minimum ha jártak vele 15 ezer km -év vagy ha nagyon jártak vele 40 ezer -év.minden kocsinál el jönn egy nap lesz motor generál vagy eladod és veszel ujat aki vigyáz kocsijára nem érdekli már 670 000 km et ir...mert ő tudja be ül a kocsiba és elmegy vele ahova te nem 120 000 km el.vigyáz rá ápolja stb....
Egy 1.5-ös motornak rettentő sok 320,000 km, teljesen mindegy, hogy volt karban tartva.
Az a baj, hogy az emberek abból indulnak ki (ki tudja miért), hogy ha egy sor6-os 3000-es dízel elmegy 4-500e km-t akkor biztos minden autó elmegy. Nem, nem megy el.
1.5-ös SX motor ráadásul még "pörgős" is. Amíg az én autóm 140-nél sztrádán 3000-et pörög addig az 1.5-ös szuzuki motor 4500 felet. Vagyis 50%-al többet pörög a motor, így lényegesen jobban is kopik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!