Ki szerint jó egy 320. 000 km autó pl egy sx 4-es típusból?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 23:05
1/24 A kérdező kommentje:
minden választ szívesen fogadok :)
2013. márc. 21. 23:11
2/24 anonim válasza:
Szerintem egyenesen rosz:) én biztos nem vennék.
3/24 anonim válasza:
Én alapból suzukit nem vennék soha a büdös életbe, inkább járnék busszal. Egy suzuki SX4 ilyen sok km-rel meg pláne nagyon rossz döntés, mivel maximum 7 éves autó lehet.... 2006-ban kezdték őket gyártani. Ennyi idős autóban pedig baromi sok ennyi km. 100%, hogy nem venném meg. És ez egy suzuki, nem egy Merci, vagy ilyesmi, aminek meg se kottyan ennyi!
4/24 A kérdező kommentje:
De miért szemely fejsd már ki bővebben légyci ?
2013. márc. 21. 23:21
5/24 A kérdező kommentje:
ja köszönöm az eddigi kommenteket:) Mentek a zöld kezek :)
2013. márc. 21. 23:23
6/24 anonim válasza:
Mit fejtsek ki? A suzuki nem az a szint, ami híresen sok km-t elmegy. Inkább a tulajt nevezném más szintnek, aki ennyit elmegy egy olyan autóval, amiknek híresen a legrosszabb a töréstesztje! És 320 ezer km szerintem iszonyú sok egy 7 éves autóban!!! Lehet, hogy csomó pénzt kell rákölteni hamarosan, én nem venném meg. Bár könnyebb lenne rájönni, hogy amúgy megéri-e, ha mutatnál róla képet és elmondanád mennyibe kerül!
7/24 Napkiraly válasza:
Tekerve biztos nincs :-D Engem a törésteszt a legkevésbé érdekelne
8/24 anonim válasza:
Jaaa, hogy a személy, bocsi. :) Na mindegy, mostrá kifejtetem legalább én is :)
9/24 Sn0wf0x válasza:
Na a napellenzős ellensuzukisok :D
1. Baromság, hogy nem megy el sok km-t
2. Ha céges autó volt és jó árat mondanak és megvannak a szervizszámlák vedd meg nyugodtan
3. Ha magánszemély, akkor már veszélyesebb évi 50.000km nagyon sok egy magán embernek saját költségen, de ha extrém jó az ár és jó az állapot esetleg még számlák is vannak vedd meg nyugodtan
4. Minden egyéb esetben inkább keress másikat :)
10/24 anonim válasza:
Hát baleset esetén pedig nagyon jól jön ha egy autónak jó a töréstesztje! Habár az igaz, hogy az SX4 már nem a régi Swift meg a kis Maruti, meg ALTO... Az SX4 már egy rendes, normál autó, de swift meg hasonlók miatt nálam akkor is elásta magát a márka. De azért érdekel, hogy a kérdésben említett autó milyen: évjárat, kép, állapot, ár stb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!