Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Calibra jó autó?

Opel Calibra jó autó?

Figyelt kérdés
Szemezgetek ezzel a típussal, kifejezetten tetszik a kissé sportos karakter. Árban is vállalható, kérdésem az lenne, mennyire megbízható, az alkatrészek gondolom olcsók, mert Opel, illetve a futómű mennyire jó? Jó az útfekvése?
2013. márc. 21. 20:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
A legfiatalabb darabok is 16 évesek és agyonhajtottak... Én nem javaslom. Az oké, hogy olcsó az alkatrész, de ha minden héten kell venned valamit, akkor az már nem is olyan olcsó.
2013. márc. 21. 20:23
 2/17 anonim ***** válasza:
68%

Maga az autó nem lenne olyan rossz, de már nagyon régen volt mikor épkézláb láttam belőle. Lehet hogy az alkatrész olcsó hozzá, de városban nem fogod tudni 10 liter alatt tartani a fogyasztást.

[link]

[link]

2013. márc. 21. 20:31
 3/17 anonim ***** válasza:
50%

Ha rámhallgatsz nem veszel Calibrát.

Ebben a korban nagyon sokat kell rákölteni és mind agyonvan hajtva

2013. márc. 21. 21:20
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
kers inkább egy hasonló korú japán kocsit azoknak jó az útfekvése
2013. márc. 21. 21:34
 5/17 anonim ***** válasza:
macilaci,azért nemmindegyik japán útfekvése olyan jó...Volt japán autóm,de elég furán viselkedett kanyarokban,pedig top állapotban volt...
2013. márc. 21. 23:04
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Hu milyen japod volt az enyémnek nagyon jó az útfekvése ez fura
2013. márc. 21. 23:12
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Nissan Almera.Az orra olyan furcsán viselkedik kanyarokban(olyan 1OO km/h felett),hogy valami ijesztő...Ha megszokod,nincs baj,de a frászt beléd teszi addig...
2013. márc. 21. 23:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát ha nem ilyen 3-400 ezerért akarsz venni, hanem bőven a duplájáért, akkor találhatsz jó állapotút. De tényleg az a baj, hogy tipikus fiatal gyerekes autó, legtöbbjük teljesen ki van nyírva, én is baromi rég láttam már jó állapotút. Amiket szoktam, azok igencsak gázul néznek ki. Bár nem látok ilyet gyakran, hiába sokat vezetek Budapesten, vidéken egyaránt.
2013. márc. 22. 00:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem toyota carinám van az nem vettem észre fura viselkedést az autómon kanyarokban köszi a választ
2013. márc. 22. 00:20
 10/17 anonim ***** válasza:
44%
ez lemaradt még 130 nál is szépen veszi a kanyarokat persze nem a 90 fokosat :)
2013. márc. 22. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!