Opel Calibra jó autó?
Te macilaci, mindenhol a Toyotádat reklámozod... A kérdező feltételezem, hogy sportkocsit szeretne, nem pedig középkategóriás családi autót.
Amit javasolni tudnék a kérdezőnek, az inkább a Ford Puma, Peugeot 406 Coupé (mondjuk ennek a megbízhatósága kérdéses), vagy pl. egy Opel Tigra (aminek a formaterve sztem elég messze áll a sportostól, de ki tudja, a kérdezőnek lehet, hogy tetszik). A felsorolt típusok nem sokkal drágábbak egy Calibránál, de talán valamivel megkíméltebbek.
Útolsó előtti szerinted most hol mondatam hogy akérdező karinát vegyen csak annak írtam aki mondta hogy a japán kocsik között is van rossz úttartású és ő írta a Nissan Almera ezek közé tartozik én neki írtam hogy érdekes mert az én toyotám még 130 nál is hibátlanúl veszi a kanyarokat .
Szóval nem kéne elkezdeni kötekedni meg beszólogatni hogy ezt azt reklámozok előtte gondold át hogy mit írsz mert az ilyen vagy ehhez hasonló beszólásokból már nem egyszer harc tört ki
Macilaci, utolsó előtti vagyok. Attól, hogy a Nissan Almera is japán kocsi, még nem biztos, hogy annak is jó az útfekvése. Az Opel Astra meg az Audi A6 is német autó, mégsem ugyanazt tudják műszakilag...
A kérdező ha Calibrát keres, akkor gondolom nincs túl sok pénze az autózásra, a japán kocsiknak viszont a vételáruk és az alkatrészeik is elég drágák (meg ki tudja, hogy mennyi kutatómunka valami ritkább alkatrészt felkutatni valamelyik idősebb típushoz). Emiatt szerintem nem is érdemes ajánlani japán típusokat a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!