Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van ötletetek, hogy hogyan...

Van ötletetek, hogy hogyan tudnám gyorsan eladni az autómat?

Figyelt kérdés
Anyagi nehézségekkel küzdök, ezért sürgősen el kell adnom az egyébként imádott, nagyon jó állapotban lévő 8 éves autómat. van valami tippetek, ötletetek, hogy hogyan tudnám minél gyorsabban eladni? Interneten, hirdetési újságban már hirdetem egy ideje, felbecsültettem az értékét, tehát nem árulom drágán, sőt... Nagyon tanácstalan és kétsébeesett vagyok. Megköszönnék minden segítséget.
2009. szept. 16. 11:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hiába a rengeteg "extra", én sem adnék ennyit egy ilyen autóért. Pedig még érdekelne is, de az ár nagyon magas.
2009. szept. 16. 19:40
 12/13 Qvasz válasza:
100%
nézd meg h 950E ért milyen autókat lehet kapni. A seggedet is kinyalja! Ennyit biztos nem adnék1 Corsáért. Válság is van meg minden
2009. szept. 16. 20:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki egy millára felbecsülte nyilván nem akarta megvenni..

klíma nélküli 8 éves kisautót eladni 800 ezer ft felett.. hááát...

2009. szept. 17. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!