Van ötletetek, hogy hogyan tudnám gyorsan eladni az autómat?
Figyelt kérdés
Anyagi nehézségekkel küzdök, ezért sürgősen el kell adnom az egyébként imádott, nagyon jó állapotban lévő 8 éves autómat. van valami tippetek, ötletetek, hogy hogyan tudnám minél gyorsabban eladni? Interneten, hirdetési újságban már hirdetem egy ideje, felbecsültettem az értékét, tehát nem árulom drágán, sőt... Nagyon tanácstalan és kétsébeesett vagyok. Megköszönnék minden segítséget.2009. szept. 16. 11:16
1/13 anonim válasza:
A neten is van egy jópár oldal, ahol ingyen fel tudsz rakni hirdetést, ennek nézz utána és hogy jobban felkeltsd az érdeklődést képeket is rakj föl.
2/13 A kérdező kommentje:
Hirdetem a neten is, sőt autókereskedéseknek is küldtem üzenetet, de egyelőre nem méltattak válaszra. Azért köszi a tippet, még kutakodok, hátha...
2009. szept. 16. 11:22
3/13 anonim válasza:
Van ahol kézpénzért vásárolnak fel, csak ott még nagyobbat buksz, hátha elviszik hírdtés útján. Sok szerencsét az eladáshoz!
4/13 anonim válasza:
Szia!
Tudom ajánlani az expresz.hu oldalt. Az a leglátogatottabb hirdetéses oldal. Milyen autóról van szó?
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi, pont most tettem fel még az expressz.hu-ra is. Egy Opel Corsáról lenne szó.
2009. szept. 16. 11:40
7/13 anonim válasza:
Igen, ha kellőképpen olcsó, én is megveszem.
8/13 A kérdező kommentje:
950.000 Ft magasságában szeretném eladni (1 millióra becsülték fel). Alufelnis, sötétített üveges, központi záras, CD-s, friss műszakis, és tényleg szép, fekete, csak egy kisebb karcolás van az elején.
2009. szept. 16. 12:32
9/13 anonim válasza:
Volt már érdeklődő? A 950E irreálisan magas érte!
10/13 anonim válasza:
Az árból egy százast azért le kéne engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!