Közúti ellenőrzés során büntethetnek, ha az elsősegély doboz hiányos vagy lejárt?
elvileg büntethetnek,az más kérdés hogy elfogadod-e a büntetést vagy nem:
ne szívassátok.. már törvényben engedélyezték, hogy nem kell elsősegélydoboz. Akkor kérik, ha balesetet okoz, és személyi sérülés történt..na az a szívás. Addig nem kérik, nem is kell hordani.
Kreszmódosításban benne van.az izzókészlet sem kötelező..csak égjen minden lámpa.
Igen, ez tipikus magyar mentalitás.
Nem kötelező, de legyen ha kell. Nem tájékoztatunk, de elvárjuk, hogy mindenki tudja.
Hogy büntethetnek meg olyasmiért ami alap esetben nem is kötelező?? Balesetre számitva hordjuk magunknál? A spórolós magyar pont nem fog "a lehetőségre" tekintettel erre beruházni. "Áá ugyse ér baleset -az mindig mással történik ugyebár-"
Nagyon nincs ez így jól..
Baleset esetén meg majd kölcsönkérünk? Nekem nincs. Neked?? Nekem sincs.. Hát akkor sajnáljuk haver, meg kell várnod a mentőket..
És ehhez hozzájön, hogy a mentősök kérik,ne nyúlj a sérülthöz,mert nem értesz hozzá.(persze van aki igen,és van olyan sérülés,amit meg lehet oldani)
Én azt mondom: max 3000forint pár évente nem a világ vége.Kocsiban elfér.Csókolom.Égőim is vannak, az is elfér.
Nem is tudtak belém kötni sosem.
" mentősök kérik,ne nyúlj a sérülthöz,mert nem értesz hozzá.(p"
Nézzem végig, hogy meghal mielőtt kiérnak??? Utána meg azért b*sznak meg a rendőrök, hogy álltam és nem csináltam semmit.. Ha elhúzok a bánatba akkor cserbenhagyás, ha maradok akkor meg azért kapok. Ki van ez találva.
Köszi, akkor ezek szerint nem kötelező, de nálad kell legyen baleset esetén...
Miért nem tudnak erről tényleg valami egyértelmű tájékoztatást adni az illetékesek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!