Opel Astra F 1992 Túl sok a fogyasztás. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Van nekem egy Opel Astra F 1992 1.4 82LE benzines autóm és hihetetlen sok a fogyasztás egyszerűen csak tankolom és tankolom a sok 3 meg 5 ezer ft-ot de alig megyek vele 50-60km-t és már pirosba van a mutató.Az autó most esett át teljes motorfelújításon.Már vettem bele lambdaszondát is mert azthittem attól eszik ennyit de nem.Annyit vettem még észre rajta hogy kicsi egyenletes gáznál bedadog és nem akar menni egyenletesen.Nem tudom mitől lehet.Az egész gyújtásom is új!Amúgy nemrég vettem az autót.2013. márc. 18. 06:44
11/16 anonim válasza:
ui.ha a vizhöfok nem megy fel üzemmelegre,akkor elöször högomba csere/árban nem vészes/ha üzemmeleg,az alapjárati motort addig fujjad féktisztitóval amig tiszta lé nem folyik belöle,ha nem javul egr szelep/map szenzor ritkán hibásodik/
12/16 anonim válasza:
nekem most produkálta ugyanezt a hibát az autó/igaz daewoo,de az opel licensz/ a hiba oka az uj lambdaszonda volt hibás elszegényitette a keveréket,alapjárat ingadozott,kis gáznál fulladt,méresd ki a lambdádat,és ha jó csak utána kezdj bele amit elözöleg irtam.remélem segitettem,ha megoldódott a gond ird meg kiváncsiak vagyunk
13/16 A kérdező kommentje:
Üdv.
19:33
A vizem nem megy fel üzemmelegre ez igaz és van hogy 70 fokot mutat az óra és a ventillátor bekapcsol még a fagyhidegben is még a héten cserélek egy hőfok jeladót és megírom hogy az volt e a baja.Az alapjárati motor teljesen ki lett takarítva.Lambdaszondát bontóba vettem hozzá így javult a dadogás de az alapjárat nem és még mindig van hogy nem akar menni és dadog.Lehet a hőgomba lesz a hibás.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. márc. 18. 23:05
14/16 anonim válasza:
19:33-as vagyok ha a vized nem megy fel,a termosztát lehet a ludas,ha beinditod az autót a hütönél lévö két vastag csövet fogd meg és nézd ,hogy közel egyszerre melegszik e föl.ha jó a termosztát,akkor a felsö csönek hamarabb kell melegnek lennie,az alsó csö mindadig hidegnek kell legyen mig el nem éri az üzemi höfokot,és atermosztát ki nem nyit.tehát ha egyformán melegszik akkor nem jo a termosztát,cseréld ki 82 fokos elég bele.ha jo a termosztátod akkor cserélj högombát
15/16 anonim válasza:
ui.ujra 19:33-as most olvasom,hogy hidegben is bekapcsol a ventillátor.a hütöben van a ventillátor höfokjeladója azt mindenképpen cseréld ki mert biztos hogy nem jo ha már hetven fokos viznél bekapcsol
16/16 A kérdező kommentje:
Üdv.A héten kicserélem a hőgombát remélem az a ludas.
2013. márc. 20. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!