A mostani Daciák mennyire megbízható autók?
Figyelt kérdés
Reklámoznak egy típust 1.6 millió forintért, pl. ez így mennyire megy? Semmilyen különleges igényem nincs, ketten vagyunk a párommal, és mindenképpen egy olcsó, keveset fogyasztó, megbízható, de azért új autóra gondoltunk. Hát szóba került ez is...2009. szept. 15. 22:58
11/14 anonim válasza:
Hi.Tudtommal lefolytott renault motor van benne.Motorikussan tuti jó,csak a töréstesztje szar.
12/14 anonim válasza:
régi a téma de hátha valaki rátalál újra.
Dacia loganom : 5 éves nem romlott el 1 x sem olcsóbb a fenntartása mint a biciklinek, 1.4 es motor 75 lovacska, 6,8 liter fogyasztás, kitűnő futómű.
rozsda nincs emberek agyába téves felfogás van, tágas kényelmes, 510 literes csomagtartó. Ne ütközz és akkor nem kell semmire költeni, igénytelen autó, marad pénz másra XD.
"írták kicsi a légzsák: nem kell ütközni, ha meg más ütközik ezer éves járgányával, abban még kicsi légzsák sincs".
Na ennyit a védésről, a dacia legyen veletek :D
13/14 anonim válasza:
Azt hiszem az előttem szóló mindent elmondott amit kellett. mellesleg nekünk is dacia logan van 2005. januári, és az összes többletköltség egy 20ezres akku volt a 6 év alatt. Én húsz évesen azt mondom, nem érdekel, hogy alakul a jövő, de ha lehet, egy Daciával( valószínűleg logannal) fogom falni a kilométereket leendő családommal, mert jó autó, megbízható, a futómű nekem bizonyított(fiatal korom ellenére sok autó kényelmét volt alkalmam tapasztalni- golfét, lagunáét, jettáét, astráét, swiftét, fabiáét, stb.), a motor 75 (valójában 80 lóereje) több mint elegendő (lásd skoda fabia sedan: 3 millió és csak 60 lóerő), a formája megszerethető, ja és 6 év után még mindig megbámulják az utcán. :-D Én úgy gondolom bárki aki jelenkori daciara voksol nem fog rosszul járni, mert már nem a 1310- re kell asszociálni a dacia szó hallatán, hanem loganra, sanderora, a dusterre, amik bizonyították rátermettségüket a kategóriatársakkal szemben, sőt...! A NÉMET!!!!!!!!!!! ADAC megbízhatósági statisztikájában igen előkelő helyet foglal el a Logan. Ja és lehet hogy egy astra classic I. a 90-es években biztonságos volt, de a jogszabályok szigorodnak az EURONCAP-nál is, így lehet ma már nem érne többet 1-2 csillagnál (a 2005-ös logan 3 csillaggal van ellátva).
14/14 anonim válasza:
és még valami, új autót venni baromság, ezt támogatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!