Segédmotor jogsi vagy A2 érné meg jobban szerintetek?
A2 es jogsit semmiképp nem csinálnám meg a helyedben inkább várnék egy évet az A korlatlanra (ugyanaanyi annak is az ára)
A választás meg attól függene hogy : hogy vagy eleresztve anyagilag
Én a segmédmotoros vizsgát semmiképp nem ajánlom, mert:
- a KRESZ vizsgája nem jó se B-hez se egyik A kat.-hoz sem
- Aránytalanul drága
Vagy csinálj egy B-t és akkor tudsz járni SMKP-val is + még ha egyszer úgy adódik autóval is, illetve A1-et könnyítve megcsinálhatod utána vagy csinálj egy A-t.
Éh megmondom őszintén a B a legkönnyebb, árban pedig ugyan annyi, mint egy A2.
Motoros jogosítványt úgy megcsinálni, hogy még sosem közlekedtél nem lehet egyszerű, motoron sokkal jobban kell érezni a forgalmat, mint autóban ülve...
Nekem és sok cimborámnak mindannyiunknak volt simsonja, voltak nagyon jó állapotúak is,de én nem mernék bízni benne, hogy azzal járjak dolgozni 65km-es távolságokra.
Inkább A2 jogsi jobb lenne valami megbízhatóbb 4T motorral, vagy ahogy előzőekben mondták ebben az árban B-s jogsi.
Simsonnal 65 kilómétert utazni minden nap? Ez remélem csak egy vicc.
Csináld meg az A2-őt és vegyél egy kb. 35 kilowattos, megbizható és kényelmes motort (valamilyen Honda például)
ma 13:08-as vagyok
Én 1x mentem Simsonnal Békéscsabára ami ide 78km... Ne akard kínozni magad :D Még az odaút csak-csak elment, de vissza.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!