Hogy lehet kifogni egy jó használt autót magánszemélytől?
Pl. egy gazdag ügyvéd, orvos garázsban tartott megkímélt családi autójára fájna a fogunk, akik havonta csak párszor használják kirándulásra, mert minden családtagnak van saját autója.
-2006-nál ne legyen öregebb
-elférjünk benne a babás cuccainkkal (esetleg kombi vagy egyterű valami)
-biztonságos legyen
-1,8 milliónk van rá
- szép, megkímélt állapot
150 ezernél nem több kilométerrel
-nem megbuherált kilométeróra
stb....
Lehet ilyen találni? Hogy?
Persze, persze, egyetértek veled! Már hetek óta keresgélünk és sorba mindent nézünk, csak kíváncsi
voltam mások véleményére is! :)
Nagyon köszi kedves másik válaszoló, hogy segítettél ebben az adózási kérdésben....érdemes figyelembe venni, mert eddig teljesen kizártuk a pl a corolla versot, pedig nekem nagyon tetszik....:))))))
És tényleg francia autó NE?Mindenkitől ezt halljuk?
Peugeot 407? Citroen xsara picasso? vagy ezekből valamelyik családi????
Miért mondanák rosszat a francia autókról nekem még nem volt olyanom szóval majd ha lesz mondok véleményt róla .
Egyébként minden márkájú és származási helyű autóknak meg van az előnye és a hátránya de pl most vettünk unokatesómnak egy citruen saxót ő nagyon beleszeretett abba a típusban kinek mi a jó de attól ,hogy még valakinek nem csak a német autók tetszenek,attól még nem kén fikázni pl ha neki a francia kocsik jönnek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!