Hol érdemes használt autót venni, kereskedésben vagy magánszemélytől?
hagyjuk már ezt a marhaságot, h a kereskedő nyerészkedik a kocsin. bocs, akkor semmit ne vegyél, mert a kereskedő mindenre ráteszi a maga kis hasznát.
olyan horror áron mégsem adhatja, különben senki nem venne tőle verdát.
nos, teljesen mind1, h honnan veszed a kocsit, a lényeg, hogy menjen veled olyan ember, aki valóban ért a verdákhoz. legjobb, ha ez a szerelőd.
magánszemély is vehette anno kereskedőtől, átmehetett előtte 3 másik tulajon, mire a jelenlegi eladóhoz ért.
mi kereskedőtől vettük, tudtunk alkudni, nem volt átejtős a forma, nem kekeckedett, mert sztem sejtette, hogy nem 100%os a verda állapota, viszont reális áron ki tudtuk javíttatni a hibákat, és gond nélkül zúzunk vele a nagy budapesti éjszakában :)
Ahogy előttem is írták. Vagy érts az autókhoz vagy pedig legyen veled valaki aki ért hozzá.
Mielőtt megvettem volna a kocsim 2 szerelő is átnézte. Kilométerórára nem adunk, mert nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!