4 évszakos gumik első v. hátsó kerekekre?
Vettünk egy autót, elöl 4 évszakos, hátul téligumikkal van felszerelve. Újak a gumik, nem megyünk túl sokat vele.
A megfelelőbb kerekeken vannak így a gumik?
Hajlok rá, hogy évekig lehet így használni egész évben és viszonylag biztonságos, nyáron sem eszik sokkal többet.
Van tapasztalatotok véleményetek erről?
állítólag a rendőr megbüntet ha nem egyforma gumik vannak az autón, mind a négy guminak egyformának kell lennie, ha meg nem büntet meg a rendőr akkor műszakin nem megy át!
így tudom, de ha nem így van akkor javítsatok ki!
Ez így van ...gondolkodó gumi nincs :)
Kamu a 4 évszak ...cselekedj az előttem szóló válasza alapján ..
Köszönöm a kommenteket!
Jelenleg nagyon nincs pénzem gumira, sajnos. Én sem vagyok híve a 4 évszakos guminak, bár az exem a régi Swiftjével esküszik rá.
Én nem nagyon bízom benne, de jó lenne elhasználni. Esetleg a téli gumik helyett veszek rá nyárit.
Ez előtt csak egy autónk volt 1 évig, nincs tapasztalatom, de ahogy tudom az elsők (a meghajtottak) mindig jobban kopnak, és időnként érdemes cserélni a hátsókkal.
Az a jellemző inkább, hogy a 2 kopottabbat szoktatok cserélni vagy a 4-et egyszerre?
Első... Igen én is arra tenném...
Igaz azon jobban is kopik, én meg inkább a 4évszakost szeretném hamarabb elkoptatni, h lecseréljem véglegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!