Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 318d vagy 320d (Touring)?

Millenium Falcon kérdése:

BMW E46 318d vagy 320d (Touring)?

Figyelt kérdés
E két modell közt vacillálok. De nehéz... A gyorsulás is számít nekem..., a fogyasztás is... Sok az a 34lóerő különbség.. Mennyivel fogyaszt pontosan kevesebbet a 318? Adó különbségek nagyok?

2013. márc. 16. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:

touring az kombi, a sima e46 318d pedig nem. A kombi azért kevésbé sportos...

A fogyasztás különbség nem számottevő (gyk. nulla). Az adót teljesítmény alapján beütheted kalkulátorba.

2013. márc. 16. 15:51
 2/6 A kérdező kommentje:
"touring az kombi, a sima e46 318d pedig nem" Ezzel meg mit akarsz mondani? Ott van a kérdésbe, hogy Touring... A válasz értelmesebbik felét viszont köszönöm!
2013. márc. 16. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ő úgy értette a kérdést, hogy a 20d a touring, a 18d meg szedán.

Ha a gyorsulás számít, akkor inkább valami nagy benzin vagy ha már mindenképp dízel, akkor 330d.

Ha nyomod neki, fogyasztásban nem nagyon lesz különbség a kettő között. Ha nagyon tiprod, akkor a 18d is be kér majd annyit, amennyit egy 30d kérne :)

Teljesítményadónál - ha azonos évjárat- akkor a teljesítménnyel arányosan több a teljesítményadó, de ha BMW-ben gondolkodsz, akkor ez az évi 3-10 000 forint lesz a legkevesebb, mondhatni elhanyagolható a különbség.

2013. márc. 16. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

# 2

Ezen most mit nem értesz? Egy kombit akarsz összehasonlítani egy szedánnal?!

2013. márc. 16. 18:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem nem nem.. Te nem érted. Illetve én nem voltam eléggé egyértelmű. A (Touring) mindkettőre vonatkozott/vonatkozik.
2013. márc. 17. 00:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Inkább a 320d. Nem hinném, hogy nagy lenne a fogyasztásbeli különbség a kettő között. A teljesítményadóban pár ezer forint csak éves szinten a differencia.

Én is ilyet akartam, de kicsit kiábrándultam, olyan roncsokat árulnak ezekből az E46-okból...

A fiatalabb faceliftesek, amit érdemes megvenni, azok meg drágák. Végül a golfoknál lyukadtam ki...

2013. ápr. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!