BMW E46 318d vagy 320d (Touring)?
touring az kombi, a sima e46 318d pedig nem. A kombi azért kevésbé sportos...
A fogyasztás különbség nem számottevő (gyk. nulla). Az adót teljesítmény alapján beütheted kalkulátorba.
Ő úgy értette a kérdést, hogy a 20d a touring, a 18d meg szedán.
Ha a gyorsulás számít, akkor inkább valami nagy benzin vagy ha már mindenképp dízel, akkor 330d.
Ha nyomod neki, fogyasztásban nem nagyon lesz különbség a kettő között. Ha nagyon tiprod, akkor a 18d is be kér majd annyit, amennyit egy 30d kérne :)
Teljesítményadónál - ha azonos évjárat- akkor a teljesítménnyel arányosan több a teljesítményadó, de ha BMW-ben gondolkodsz, akkor ez az évi 3-10 000 forint lesz a legkevesebb, mondhatni elhanyagolható a különbség.
# 2
Ezen most mit nem értesz? Egy kombit akarsz összehasonlítani egy szedánnal?!
Inkább a 320d. Nem hinném, hogy nagy lenne a fogyasztásbeli különbség a kettő között. A teljesítményadóban pár ezer forint csak éves szinten a differencia.
Én is ilyet akartam, de kicsit kiábrándultam, olyan roncsokat árulnak ezekből az E46-okból...
A fiatalabb faceliftesek, amit érdemes megvenni, azok meg drágák. Végül a golfoknál lyukadtam ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!