3as BMW tulajdonosok. Tudnátok segíteni?
"Ugyanis abba az árkategóriában, amiben nézzem a használt autókat, ez a típus bizonyult a legjobbnak."
Szóval van egy fix pénzed autóra és BMW kell és nézegeted, hogy milyet tudsz ennyiből venni. "(2002-2006) BMW 3" - Tehát az se baj, ha 12 éves, csak BMW legyen. Így semmiképp se vegyél BMW-t! Tényleg ne! Egy BMW-nek nagyon sokba kerül a fenntartása, szervizelés, ha elromlik valami, vagy kopó alkatrész, sokat fogyaszt, mert régi. Ráadásul ha beérnéd "alantosabb" márkával, sokkal újabb autót kapnál. Új autó, nagyobb kényelem, biztonság, megbízhatóság, kevesebb fogyasztás.... Te úgyis kombit akarsz, egy kombi BMW-nek, pláne ha régi messze nincs semmi presztizse. Rá se néz senki. Mennyi pénz áll rendelkezésedre? Minden jóindulattal azt mondom, hogy fontold meg az autóvásárlást, nézz körül: Toyota, Skoda, Honda, Ford, KIA, Mazda, Nissan, VOLVO....
Egyrészt gratulálok, hogy 1 milliód van autóra a 20-as éveid elején (nem irigység, tényleg gratula). De ha használt autót veszel, akkor annak egy részét tedd félre az esetleges javításokra, bár nem tudom, hogy a teljes összeg nem-e több.
1 - 1.2 millióért E46-ból még eléggé régieket és az alját lehet megvenni (sokat futott, lelakott), inkább egy szériával azelőttit javasolnék. E36-ból annyi pénzért tiptop állapotút is lehet találni Magyarországon (külföldi import nem biztos, hogy megérné, kersettek a bmw-k, a jobb állapotúakat máshol sem adják olcsón, aztán ott a hazahozatal és a regadó). Én azért a mercit sem zárnám ki, bár ott is igaz az, amit az E46-ra írtam.
325ix túl sokat eszik,330xd drága javítások.
320d profiknál átnézetve vásárlás előtt!
Megbízható,kényelmes tipus. Érdemes megvenni.
Természetesen átnézetve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!