Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyári Malagutiba sárga malossi...

Gyári Malagutiba sárga malossi kontrasztrugó?

Figyelt kérdés
VAn egy f12-öm, cserélnem kellene kuplungrugókat, meg kontrasztrugót. Sárga malossi kontrasztrugóhoz zöld kuplungrugó, megfelel egy gyári motorhoz? Esetleg görgő csere? Így magasabb fordulaton indul meg?
2013. márc. 16. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a nyomórugót cserléled erősebbre akkor csak annyi hogy eleinte jobban pörög,mármint jobban húz.Ha a kuplungrugókat is erősebbre cseréled akkor viszont az elindulásnál magasabb fordulaton nyit a kuplung,azaz hirtelen tudsz indulni,és a gyorsulásod is jobb lessz tőle,meghátt ezeknél a 2 ütemnél akkor van nyomaték ha pörög és általában az emelkedőknél azzal van a gond amíg kipörög,itt ezt ezzel megelőzheted,bár csak nagyon elhasznált mnotoroknál probléma.

Ha a kuplungrugót cseréled akkor sűrűn fogod ferodoloztatni a kuplungodat is mert nagyon hamar megeszi.

Görgőket is cserélheted kisebbre de attól csak erősebb és lasabb lessz.Én a gyárinál maardnék mert ezzel jobban széttudod hajtani ami egy idő után szoruláshoz vagy berágódáshoz vezethet.

2013. márc. 16. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nemrég szedtem le a variátorfedelet, és az egyik kuplungrgó esett ki, el volt törve. Attól lehetett az, hogy elindulásnál kicsit rángatott a motor?
2013. márc. 16. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen elképzelhető hogy emiatt rángatott.Én a kuplungrugóból a gyárit ajánlom,de csak azért mert nekem nem tetszett.
2013. márc. 16. 15:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy a gyáriba hanyas a főfúvóka? Az enyémbe 74-es van..
2013. márc. 16. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az gyári főfúvóka.

nagyobbat csak akkor vegyél bele ha nagyobb hengert teszel fel rá,addig felesleges szórakozni vele.

Ami viszont nagyon fontos az a karbi helyes beállítása.

2013. márc. 16. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!