Piros vagy sarga suzuki wagon r-t vegyek?
Hasznalt auto lenne...s alapvetoen "tudasban es allapotban" egyforma. Mas szinu lehetosegem nincs.
En tettem fel ezt a hasonlo kerdest is...csak azota tobb minden valtozott. ( http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__407.. )
Eddigi segitseget koszonom. Kicsit ugy vok vel h mindegy melyik szin meg nem is nagyon izgat.....csak nem tom melyik a ferfiasabb! Lanyok fiuk mit velekedtek a szinekrol?
Meg irhatok!
A wagon r marad..abban ferek el kenyelmesen
Sárga színt könnyebben észreveszik (pl sötétben parkolsz út szélén).
Ezen kívül amelyik jobban tetszik, nemde?
Nálam a szempontok az alábbiak.:
1. Melyik van jobb műszaki állapotban.
2. Gyors listázás, hogy nagyságrendileg melyikre mennyit kéne még költeni.
3. Ha a 2 kocsi tényleg egyforma, akkor melyik az olcsóbb.
4. Melyiknek hosszabb a műszaki érvényessége (melyiken van több műszaki).
Egyébként melyiknek milyen a motorja? 1.0 vagy 1.3? ÉN az 1.3at venném meg. Ha meg ez is egyforma, akkor a sárgát.
Előző válaszolónak: 1.0-as, benzines
Mindenkinek: köszönöm a segítségetek, végül SÁRGA lett. Ennek oka az,hogy a pirosról gyanús hibák derültek ki (műszaki, km, milló horzsolás a futott km-hez képes), s messze nincs olyan jó állapotban mint a sárga. A sárga olyan mintha új lenne, pedig 10 éves.
Tudom,hogy messze nem férfias szín, de változtatva a gondolkodásomon, megpróbálom lesz*ni mások véleményét ,bár nem lesz könnyű
Köszönöm még egyszer a segítséget a döntésben!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!