Fiat Ducato euro 5 ülés alatt egy kábel jön fel és az ülés vázára egy sárga dugasz van rögzítve. Mi ez a sárga dugasz?
Figyelt kérdés
Az itt látható képen [link] kekkel bejeloltem a reszt ahol van. Valamilyen biztosíték lenne tehat rea lehet kötni egy fogyasztót nem vagyok biztos benne megerősítést szeretnek kapni.2013. jan. 9. 20:05
1/5 anonim válasza:
ne kössél rá semmit:)tuti xopatos kérdés nem hiszem ha a tiéd akocsi nem tudod milyen kábel az baxki már:)
2/5 anonim válasza:
Az egy sárga dugasz.
Nem mondtál semmi közelebbit, látnokok meg nem vagyunk, ha lősz róla egy képet talán meg tudjuk mondani.
4/5 A kérdező kommentje:
Valóban azon a képen nem sok latszik de aszt gondoltam hogy valami általános dolog és találkoztatok mar vele. Csináltam ma róla képet [][]VAKUVAL [][] [link] [][]VAKU NÉLKÜL [][] [link] . Es abban is igazatok van hogy nem az én autóm (na de mondjuk én ezt nem is írtam sehol a kérdésemben) egy cég autó most kaptam és meg csak egyszer tudtam vezetni.
2013. jan. 10. 16:25
5/5 A kérdező kommentje:
Neztem a könyvében is de nem kaptam róla semmit, és csak ezert nem akarok fiat szervizbe menni. egy Cb radio bekötősén gondolkozok és akkor láttam meg.
2013. jan. 10. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!