Hogy kell autót elrontani úgy, hogy utána könnyen vissza lehessen csinálni?
Szerintem is kart tesz a kocsiban a dugaszolas..
Ugy nagyon konnyen nemtudsz olyat csinalni amitol neindulna el a kocsi.. Es altalaban serulesektol tehat valami elhasznalodott vagy altort akkor szokott ilyen lenni hogy nem indul be a kocsi.. de mondhatok olyat amitol szerintem nem nagy kar keletkezik a kocsiban pl ugye tel van es nemnagyon fogja eszrevenni hogy befagy a benzin, tehat fagyaszd be egy kicsit es amig o olvasztja a kocsi ujrainditasaval addig te jot rohoghetsz :) Nemvagyok autoszakerto de akkoris visszatudsz vagni ha 1hettel kesobb teszed sot azmeg olykor jobb is szokott lenni :) azt tanacsolom kerdezz meg egy autoszerelot ilyen alkatreszekrol sztem elmagyarazna es 1het mulva megcsinalnad :)<- EZ A LEGBIZTOSABB es leg rohejesebb :D
befagyasztani a benzint
-no comment-
Ez tetszik - ételfestéket az ablakmosóba! :D
Lehetőleg pirosat.
- Vedd ki a benzinpumpa biztosítékát
- Húzd le a légszívó csonkot a légszűrőről (így akár még el is indulhat a motor de fordulat nélkül rögtön leáll)
A biztosítékokkal való játék a legbiztonságosabb és 2 mp visszacsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!