Ha a lengőkar szilent tönkremegy utána még meddig bírja?
lehet hülyén fogalmaztam meg a kérdést, de ma néztem a kerekeket és mikor a jobb elsőt megmozgattam akkor kotyogott és mikor megnézem ,hogy mi lehet az nekem úgy tűnik ,hogy az egyik szilent adta meg magát na most a szilent ha tönkre megy azt minél hamarabb ki kéne cserélni vagy ráér ? és ha ráér akkor egy ilyen kotyogó szilentell meddig lehet így közlekedni ? befolyásol valamit ? gumikopás ,vagy a futómű többi részére van káros hatása ?
válaszokat előre is köszönöm !!!és aki segít annak adom a zöld kezet
ennek az alkatrésznek a jobb oldali részét néztem ,hogy az mozgott ide oda ( az szilent lenne nem ? )
"És mi kerül egy lengőkarban több 10 ezer forintba?"
mivel muszáj megvenni ha rossz, adhatják ennyiért. anyagára jó hogy töredéke. Meg nem is natúr acélból vannak a futómű alkatrészei azért.
sziasztok ma megnéztem világosba ,mert tegnap este6 kor már szakadó esőbe nem volt a legjobb azt elnézem valamit még 1x bocsánat mindenkitől, ma megpróbáltam lefotózni remélem látni rajta hogy mi az és tudtok nekem segíteni hogy mi az és kb mennyibe kerül
az az alsó henger alaku gumis valami mozog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!