Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a motorról, kezdő motornak?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 15. 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semmit nem írnak róla, és semmi nem derül ki a képekből sem.

Szerintem nincs 12 LE inkább 10, de végülis mindegy. Amúgy ezekhez a kínai pitbike-okhoz szarásig van alkatrész. Egy próbát megér. 12ccm 4t, motorikusan kizárt, hogy bármi baja legyen!

2013. márc. 15. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Semmit nem írnak róla, és semmi nem derül ki a képekből sem.

Szerintem nincs 12 LE inkább 10, de végülis mindegy. Amúgy ezekhez a kínai pitbike-okhoz szarásig van alkatrész. Egy próbát megér. 125ccm 4t, motorikusan kizárt, hogy bármi baja legyen!

2013. márc. 15. 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, és még annyi, hogy kezdésnek remek darab, de ezt legálisan CSAK magánterületen használhatod. Persze, azért csak kimegy az ember erdőre-mezőre csapatni :)
2013. márc. 15. 22:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Azt írták rá, hogy Honda Orion. Vagyis olyan néven vették, de nem értenek hozzá különösebben.

És az akkor nem egy gagyi márka.

2013. márc. 15. 22:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Olyan helyen lakom, ahol nem igazán jár a rendőr, város szélén, azzal nem lesz gond :)
2013. márc. 15. 22:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Pitbike nem vehet részt forgalomba, 100 km-ről kiszúrják a rendőrök.
2013. márc. 15. 22:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Engem nem az a része érdekel, hogy mehetek-e vele forgalomba vagy sem.. Nem városba használathoz kell.

Inkább az érdekelne jobban, hogy mennyire megbízhatóak ezek a gépek és mennyire bírják a terepet, 60kg vagyok és 170cm körül.

2013. márc. 15. 23:43
 8/11 anonim ***** válasza:

bírják a terepet, hiszen arra vannak kitalálva. De 170 centisen irtó viccesen fogsz rajta kinézni.

Megbízhatónak egyáltalán nem megbízhatóak, hiszen legtöbbjük üzemórás, ergo folyamatos karbantartást igényel, hiszen sportra, versenyzésre vannak tervezve, nem utcai használatra.

2013. márc. 16. 08:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez egy hobbimotor, szó sincs itt semmiféle üzemóráról. egy verseny enduro, vagy egy rendes cross gép, na az üzemórás, de ez nem. Ez nem egy Honda Orion, már csak azért sem, mert olyan nem létezik. Orion van, amit Honda licensz alapján gyártanak kínában.
2013. márc. 16. 15:20
 10/11 A kérdező kommentje:

Megbízható gépek, mert vegyes véleményeket hallottam róluk?

És hétfőn megyek megnézni, nem igazán értek hozzá, szart pedig nem akarok venni..

2013. márc. 16. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!