Simson Probléma. Most lett felújítva és még sem akar menni. Mi lehet az ok?
Figyelt kérdés
Adott egy S51 es simson. széthajtottam fiatal koromban sajns. most felújítottam a blokkot.. 60ccm. újj főtengely. csapágyak szimeringek.gyári karburátor,gyári kipufogó.van benne 300km a bejáratás óta. elöl 14 es lánckerék van hátúl nem tudom.. és cask 60 at megy. ez h lehet ? sok helyen olvastam h egy gyári simson 70 et megy.mellesleg 80kg-vagyok. nem értem mi lehet a probléma.2013. márc. 13. 22:12
1/4 anonim válasza:
Ami miatt nem mehet:
Rossz karbibeállítás,rossz gyújtásbeállítás,koszos kipuf-légszűrő-karbi.Mivel hogy nagyobb henger van rajta így a fúvókák méretét arányosan növelném,de nem kell sokkal.1000-1500km-ig óvatosan járassad,néha bele kell húzni hogy ne vállasan kopjon a cucc.
Amitz még érdemes az a fulszintetikus olaj használata,esetleg fimol 2t
3/4 anonim válasza:
Kérdés az is mennyire szakszerüen szerelték össze.
4/4 anonim válasza:
Ha 60-nál pörög a motor akkor próbálkozz nagyobb fokszámú kislánckerékkel. A gyári úgy tudom 15-ös, de a 60 ccm elbírja a 16-ost is. Ezután érdemes a km kihajtásnála csigát kicserélni az adott lánckerékhez valóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!