Az én hibám volt, mert egy gyalogos hirtelen kiugrott, és átrohant előttem?
MA volt a vizsgám, minden jól ment, félidőnél tartottunk, amikor váratlanul egy gyalogos kiugrott az autó elé és átrohant a előttem kb 1-2 méterrel. Amikor megláttam, hirtelen lefékeztem, és meg is buktam, mert hogy veszélyhelyzetet teremtettem, mert nem láttam hogy a gyalogos kifog rohanni. Nem is volt neki szabad jelzés, egyszerűen megfogta magát, és átrohant az autó előtt.
A kötelezően előírt ellenőrzéseket elvégeztem, gumiabroncs, kormány, világítás, fék. Ilyen sorrendben csináltam, amikor a kormányt ellenőriztem, mondtam a vizsgabiztosnak hogy a kormányberendezés megfelelő, erre rám nézett és bólogatott h csináljam tovább. Mikor végeztem mindennel, erre azt mondja hogy kihagytam valamit... gondolkodtam, de egyszerűen nem tudtam h mit, erre mondja hogy a kormányberendezést nem ellenőriztem. Miközben azt ellenőriztem 2.ként a gumik után, és beírt egy hiba vonalat ez miatt. Az oktató pedig nem szólt semmit, hiába tudta, látta ő is h azt is le ellenőriztem. Egyszerűen nem tudok mit mondani erre! :(.
Mit gondolok erről?
Minden oktató ezt mondja, hogy bizonyos százalékolt buktatna a VB-ok, de ha elég meggyőző és határozott vagy(meg persze nem hibázol) akkor nem tud megbuktatni.
Engem anno 1 óráig gyötört a vizsgabiztos, nekem is volt hasonló eset közben, gyalogosnak piros jelzés, nekem zöld erre kijön elém(méghozzá a zebra után) satufék, se az oktató se a vizsgabiztos nem mondott semmi. Mentünk tovább.
Az, hogy az oktatód nem szólt, az viszont az ő hibája.
Beszéltél vele erről vizsga után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!