Az én hibám volt, mert egy gyalogos hirtelen kiugrott, és átrohant előttem?
MA volt a vizsgám, minden jól ment, félidőnél tartottunk, amikor váratlanul egy gyalogos kiugrott az autó elé és átrohant a előttem kb 1-2 méterrel. Amikor megláttam, hirtelen lefékeztem, és meg is buktam, mert hogy veszélyhelyzetet teremtettem, mert nem láttam hogy a gyalogos kifog rohanni. Nem is volt neki szabad jelzés, egyszerűen megfogta magát, és átrohant az autó előtt.
A kötelezően előírt ellenőrzéseket elvégeztem, gumiabroncs, kormány, világítás, fék. Ilyen sorrendben csináltam, amikor a kormányt ellenőriztem, mondtam a vizsgabiztosnak hogy a kormányberendezés megfelelő, erre rám nézett és bólogatott h csináljam tovább. Mikor végeztem mindennel, erre azt mondja hogy kihagytam valamit... gondolkodtam, de egyszerűen nem tudtam h mit, erre mondja hogy a kormányberendezést nem ellenőriztem. Miközben azt ellenőriztem 2.ként a gumik után, és beírt egy hiba vonalat ez miatt. Az oktató pedig nem szólt semmit, hiába tudta, látta ő is h azt is le ellenőriztem. Egyszerűen nem tudok mit mondani erre! :(.
Mit gondolok erről?
A vizgán,meg kell buktatni bizonyos százalékot,nem tudsz mit tenni,ha igazad van akkor sem,mert ha elkezdesz kötözködni,az életben nem engednek át.
Én amikor a D kategóriát csináltam 3szor buktam meg városi vezetésen,pedig előtte már 3évig teherautósofőrként dolgoztam.
"Én amikor a D kategóriát csináltam 3szor buktam meg városi vezetésen,pedig előtte már 3évig teherautósofőrként dolgoztam."
Az nem baj, hogy a D az a busz? Ha egy az egyben ugyanaz lenne, akkor nem kéne külön tanfolyamra járni, és külön vizsgázni belőle.
Kedves Kérdező! Kicsit kevés az infó.
Nincs olyan hogy bizonyos százalékot meg kell buktatni, csak vannak bunkó oktatók, vagy lehúzós vizsgabiztosok.
Akik tényleg oktatnak/vizsgáztatnak, azok a semmiért nem buktatnak.
Akik a 9.-et lehúzták, nem vezetnek autót, remélem!
Nézzetek csak utána a szabályoknak, mert biza a KRESZ-ből ez egyenesen következik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!