Vezetés közben szoktál megjegyzéseket tenni a többi autósra vagy gyalogosokra?
Szoktam.
De legtöbbször az úton haladó biciklisekre , főleg azokra akik x feles után kacsáznak.
Személy szerint a biciklisekkel van a legtöbb bajom akik az úton közlekednek.Zavarják a forgalmat.
Én az utakon is szeretek vicces lenni, szeretek mosolyogtatni, motoros vagyok tehát már leróttam az idei km-ereket, de gyakran beállok a pirosnál két autó közé és vagy integetek ha rám néznek, vagy ha fiatal hallgatja a zenét bekopogok az ablakon, vagy dudálok neki hogy jó zene :) nem kaptam még érte fejmosást de biztos gondolnak valamit
Fontosnak tartom az emberekkel való jó kapcsolattartást
28/F
Motorosként magamban mormogok a bukóban, ha valaki hülyeséget csinál (pl.: gyalogos kiugrik elém forgalmas úton, mert úgy gondolja: Itt az idő!) de amúgy nem szokásom.
Viszont pl pirosnál simán van, hogy ha áll ott más motoros pár szót váltunk.:))
Szoktam, főleg ilyeneket:
http://www.youtube.com/watch?v=1L6TWZsmyQI
Viccen kívül nem, túl sokat vezettem már ahhoz hogy ez mozgasson, inkább arra figyelek mikor jön a következő kamikaze 3záróvonalon meg 2 tiltótáblán keresztül balrakanyarodni mikor csak jobbra lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!