Talán jobban vezetek mint Schumaher?
1 éve van meg a jogsim. Eleinte az autópályán 120-nál már halálfélelmem volt, de lasabb sebességnél minden jól ment, ha senki nem zavart és maximálisan a vezetésre tudtam koncentrálni.
Ma már a 150 sem okoz gondot, de sajna nem megy többel a Suzuki. A derékszögű kanyarokat is 3-asban veszem be, a stop táblát és a sebességkorlátozást nem ismerem, viszont az indexet mindig kiteszem. Nem is a KRESZ, hanem az ésszerűség szerint közlekedem, mindig a maximumot hozom ki a helyzetből.
Viszont esőben és jeges/havas úton, sötétben nem feszegetem a határokat, a kelleténél is lasabban megyek. Ezt még gyakorolnom kell.
Azt nem hiszem, hogy jobban vezetsz a nevezettnél, de potenciális gyilkos vagy. Mentálisan alkalmatlan a gépjárművezetésre. :-(
Viszont az arcod az nagy.
Ja, még valami az F1-ről:
Már nem tudom melyik versenyző volt, de az egyik futamon, vezető pozícióból félreált az egyik nagymenő, felment a toronyba, hogy állítsák már meg a versenyt, mert életveszélyes a pálya. S meg is állították. (Ausztrál nagydíj volt.)
A gázt nyomni minden hülye tudja. Uralni a gépet kevesebben. És az együttműködő, defenzív vezetés is alapfeltételnek kellene lennie.
ma 14:06
Nem bántásként mondom, de azért nem állja meg a helyét a hozzászólásod, mert ha igaz amit ír, akkor nem fogja megérni az 500 000-et, de még a 15 000-et sem.
Azt nem tudom hogyan tudsz vezetni, de, hogy közlekedni nem tudsz, az fix.
Menj ki versenypályára keménykedni (ott úgyis pórban hagynak), közúton közlekedni szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!