Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Talán jobban vezetek mint...

Talán jobban vezetek mint Schumaher?

Figyelt kérdés

1 éve van meg a jogsim. Eleinte az autópályán 120-nál már halálfélelmem volt, de lasabb sebességnél minden jól ment, ha senki nem zavart és maximálisan a vezetésre tudtam koncentrálni.

Ma már a 150 sem okoz gondot, de sajna nem megy többel a Suzuki. A derékszögű kanyarokat is 3-asban veszem be, a stop táblát és a sebességkorlátozást nem ismerem, viszont az indexet mindig kiteszem. Nem is a KRESZ, hanem az ésszerűség szerint közlekedem, mindig a maximumot hozom ki a helyzetből.

Viszont esőben és jeges/havas úton, sötétben nem feszegetem a határokat, a kelleténél is lasabban megyek. Ezt még gyakorolnom kell.

2013. márc. 11. 00:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem hiszem, hogy jobban vezetsz a nevezettnél, de potenciális gyilkos vagy. Mentálisan alkalmatlan a gépjárművezetésre. :-(

Viszont az arcod az nagy.

2013. márc. 11. 11:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kamu lehet a kérdés. Akinek ekkora arca van az be se fér egy suzukiba.
2013. márc. 11. 11:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja, még valami az F1-ről:

Már nem tudom melyik versenyző volt, de az egyik futamon, vezető pozícióból félreált az egyik nagymenő, felment a toronyba, hogy állítsák már meg a versenyt, mert életveszélyes a pálya. S meg is állították. (Ausztrál nagydíj volt.)

A gázt nyomni minden hülye tudja. Uralni a gépet kevesebben. És az együttműködő, defenzív vezetés is alapfeltételnek kellene lennie.

2013. márc. 11. 11:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az Isten állatkertje,csak alacsony a kerítés...10 éve van jogsim, 6 éve hivatásos. Még most se merem mondani azt,hogy tudok vezetni. Maximum ,hogy érzem az autót/kamiont valamelyest. Hidd el , (jobb esetben) a tolókocsit is megszokod! (Rosszabb esetben a koporsót...)
2013. márc. 11. 11:35
 15/23 audiofly ***** válasza:
Hát nem egészen kéne.. amíg nincs 100.000 km legalább alattad amit te vezettél le, szerintem melléked a "ricser" dolgokat. Én is benne voltam ebben , beismerem , de szerintem nem éri meg. Ha szereted a kocsidat akkor vigyázz rá.
2013. márc. 11. 13:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100.000km az nem sok. 500.000 km után gondolkodj el azon milyen voltál kezdő jogsival!
2013. márc. 11. 14:06
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:06

Nem bántásként mondom, de azért nem állja meg a helyét a hozzászólásod, mert ha igaz amit ír, akkor nem fogja megérni az 500 000-et, de még a 15 000-et sem.

2013. márc. 11. 14:08
 18/23 anonim ***** válasza:
Ah, melletted Schumacher egy kezdő jogsis, vezetni nem tudó csávó, olyan jól tusz már vezetni. Szerintem az univerzumban nincs még egy ilyen valaki, aki ilyen jól vezet.
2013. márc. 11. 14:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ugye kérdező te nem arra a Schumacherre gondolsz akire én is. Csak mert ekkora egoista nem lehetsz.
2013. márc. 11. 14:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom hogyan tudsz vezetni, de, hogy közlekedni nem tudsz, az fix.

Menj ki versenypályára keménykedni (ott úgyis pórban hagynak), közúton közlekedni szokás.

2013. márc. 11. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!