Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motorolaj kéne a BMW-mbe?

Milyen motorolaj kéne a BMW-mbe?

Figyelt kérdés
Van egy BMW E23 732i-m nyár végére tervezem beindítani, majd komolyan restaurálni, az autó amúgy 1982-es évjáratú. Ha jól tudom M30B32-es blokkal rendelkezik. Nézegettem csomó helyen neten, de nem kaptam sehol sem értelmes választ. Valaki segítene? Előre is köszi!

2013. márc. 10. 15:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én e36 omba 5w40 van kenőanyag szakember ajánlása által:)A legtöbb hasonló autóba ezaz olaj tökéletes hisz nem lesznek szibériai idők általába(bár efelől mostanába kételyeim támadtak) és full szintetikus legyen..valamennyi olajfogyasztása ugyis lesz de nagyon elenyésző.A márka... castrol mobil1 stb. hát ezek még akkoriban azok az olajok voltak amik rávannak irva..ma már mégsem olyan jók :) Nekem prista van benne az még elfogadható minőségű :)
2013. ápr. 4. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!