Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyújtás bekötése hogyan?

Gyújtás bekötése hogyan?

Figyelt kérdés
Yamaha Dt 80 gyujtásáról lenne szó. A motorból kijön 6 vezeték. ! darab egy csatlakozón van 2 pedig külön külön ilyen összedugós valami. A kérdésem az lenne hogy hogy kössem be a trafót meg van előtte egy ilyen dobozkaszerű valami azt is be kell kötnöm. Nem tudom mit hova kössek. Légy szíves segítsetek!

2013. márc. 8. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Először nézd meg hogy véletlen nem minden csatlakozó csak 1 helyre jó-e :)

Ha igen akkor csak össze tudod rakni.

2013. márc. 8. 21:46
 2/12 A kérdező kommentje:
sajnos nem mert már valaki megtákolta valamikor. Most vettem külön egy blokkot és egy vázat. csak nem tudom bekötni :S ehhez kellene segítség
2013. márc. 8. 21:49
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Adj kicsivel pontosabb adatokat a motorról, az alapján lehet kapcsrajzot keresni, az alapján meg minden egyértelmű...
2013. márc. 8. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
(legalábbis ha gyári színűek a blokkból a csatlakozókra menő vezetékek... :P )
2013. márc. 8. 21:54
 5/12 A kérdező kommentje:
yamaha dt 80 lcII. elhoztam minden darabot ami a működőképes darabon volt blokkal együtt. Gyujtótekercs, az a relé szerű valami amiből 4 vezeték jön ki. meg a blokk. Sajnos a vezetékeken nincs semmi csatlakozó csak tudnom kellene h melyiket melykel kössem össze h legyen szikra. próbálgattam de nincs szikra :S
2013. márc. 8. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

[link]

A kép alatt van egy pici download felirat, zip fájl. Német nyelvű a kézikönyv, a 127. oldalától kezdődik az elektromos része - külön van LC és LC2, erre figyelj.

A többi talán menni fog, legfeljebb szótárral.

A próbálgatás elektronikus cuccoknál nem jó ötlet, akár ki is nyírhatod a kis doboz belsejében lévő dolgokat és akkor hiába a helyes bekötés, nem lesz szikra.

2013. márc. 8. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Sikerült?
2013. márc. 10. 14:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek. Sikerült és tökéletesen működik a gép!! :D
2013. márc. 10. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jó. Akkor kérlek nyomj mindenhova zöld kezet, aztán széles utat! :D
2013. márc. 10. 21:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Természetesen ment a zöld kéz. Köszi
2013. márc. 11. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!