Érdemes még Simson-t venni manapság?
Úgy értem, nem munkába járni, hanem
- elszöszmötölni unalmas hétvégéken vele,
- megtanulni motorozni, hogy később a könnyített A1-et le tudjam tenni,
- kisebb túrákat megtenni vele (25-30km-es utak),
- és úgy általánosságban motorozgatni, ha úgy alakul.
Igazából azért nézegetem a Simsonokat, mert egy 50-es motorra nem akarok sokat költeni. Vagy mondanátok valami más típust helyette? 80 ezer ft-om lenne rá.
Ja, és még valami: 115kg vagyok, ezt hogy viselné egy Simson? Vagy akármelyik 50-es?
Mennyit fogyasztanak ezek?
Utolsó: köszönöm neked is a hozzászólást, de ki tudnád fejteni pár szóval, hogy miért nem?
Én azért gondoltam Simsonra, mert nem akarok több százezret kiadni egy robogóért, A-s jogsim meg nincs, csak B.
Megéri Simsont venni,mert még mindig olcsóbban kapni hozzá alkatrészt,mint a legtöbb mai robogóhoz,és nem igényel olyan nagy szakképesítést a szerelése.Én egy Schwalbe-t vennék,mert az a szívemhez nőtt,de én Ausztria legnyugatibb részén lakom és Németországból akarok szerezni egyet majd a közeljövőben.Alkatrészeket,utángyártottakat itt még lehet normálisakat kapni hozzá,ami majdnem csak gyári minőségű,igaz nem olcsók,de jobbak mint az otthoni kínai utángyártott sz..ok. Valószínű azért nem könnyű otthon beszerezni a német alkatrészeket,mert itt kint is megrendelésre gyártanak és az otthoni motoros boltoknak szerintem nem nagyon érné meg,mert manapság sokan az olcsóbb alkatrészeket keresik,mert egyszerűen nincs pénzük az emberek többségének a drágább és jobb alkatrészekre és ezért nem akarja a boltos sem hogy sokáig a nyakán maradjon az alkatrész,mert sokáig benne állna a pénze,ami a mai világban nem igazán előnyös ha fenn akarja magát tartani,ezért inkább a könnyebben eladható alkatrészeket szerzi be,amit sokan megtudnak fizetni,de a minőségük meg sem üti a gyáriét,vagy akár a német utángyártottét.
Nem lehetetlen beszerezni német utángyártottat,csak nehéz.
Csak kevésnek van kinti kapcsolata,de ezeket a boltokat érdemes felkutatni,akik esetleg tudnak német utángyártott alkatrészeket behozatni,de számíts rá,hogy olyan 2-3hét is lehet,míg a megrendelt alkatrészek megérkeznek.
Például sokan ezért is nem foglalkoznak vele,mert mi a garancia arra hogy a vevő nem gondolja meg magát mégis és eláll a vásárlástól,a boltos meg marad a sz.rban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!