Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen segédmotor kerékpárt...

Milyen segédmotor kerékpárt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
maximum 70 000 ft értékben , igazából ide -oda járkálásra , túrázgatásra ( nagyobb túrák is )15/F
2013. márc. 8. 19:30
 1/6 anonim válasza:

70.000ft nem sok, ennyi pénzért kevés megbízható motor van.

100.000körül van malaguti f12, na az szerintem jó. Nekem is az van.

Túrázgatásra szerintem nem jó az 50-es.

2013. márc. 8. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! Tudom hogy nem a legjobb az 50 es , de jelenleg ez van , 125 még nem tehetem le és nem is szeretném mindenképp 50 es sel kezdenék .
2013. márc. 8. 20:41
 3/6 petizacc ***** válasza:
70 ezerért szerintem a Simson a legjobb választás. Talán még a Yamaha jog és a Honda dio robogóból. Endurot meg még 100 ezerből sem kapsz normálisat.
2013. márc. 8. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:

simson

vagy esetleg jó még 1-2 yamaha, vagy ha találsz ennyiért malaguti

2013. márc. 8. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

ennyi pénzből nem tudsz csak ilyen Yamaha Jog, Honda Dio és társait venni, ami túrázgatásra nem alkalmasak, városba járkálásra viszont annál inkább (kicsik, elég jól gyorsulnak, könnyű manőverezni stb)

DE én Simsont ajánlanék ennyi pénzből. Ezzel azért lehet túrázni, stb.

Viszont nem lenne baj, ha lenne olyan ismerősöd aki ért a simsonokhoz és tud segíteni szerelésben MERT:

- ennyi pénzért jó állapotú gyárit nem kapsz

- felújítottat tudsz venni simán ennyi pénzből, ami még ha szakszerűen is van összrakva, általban magyar taiwani és egyébb rossz minőségű alkatrészekből, amikek az élettartama töredéke a gyári cuccoknak. Ezért is romlik a Simson megítélése, mert ezek az alkatrészek keveset bírnak, gyorsan tönkremennek, és ez nem a motor hibája.

Én amikor csak tudok gyári alkatrészt veszek, mert hibába használt, akkor is tovább bírja mint egy magyar utángyártott.

Vannak jó minőségű utángyártott alkatrészek, de ezeket a motoros boltok nem nagyon szokták forgalmazni, mivel jóval drágábbak mint a magyar utángyártott cuccok, így ha új és minőségi cuccot akarsz venni, akkor magadnak kell megrendelni (pl simsonbolt, futármotorosbolt)

Érdemesebb lenne szerintem egy lestrapált de gyári motort venni, aztán valami hozzáértő emberrel felújíttatni:

-Venni bele minőségi csapágyakat (skf, fag)

-Hengert megfúratni és minőségi dugattyút venni bele(keystone)

-főtengelyt felújíttatni

-meg egyéb kopó alkatrészeket felújíttatni

- keress olyan motort ami nincs szétrohadva, és azt lefesteni szépen, és olyan 80 körül szerintem ki lehetne hozni egy jó motort.

2013. márc. 9. 11:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! barátomnak van egy simsonja egyedül újította fel az egészet , szerintem ő ért hozzá :) tábori tuningnál vállalnak motorgenerált ? mert akkor lehet hogy ilyen módón lesz simson mint ahogy leírtad .
2013. márc. 9. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!