Milyen vezérműszíj készletet ajánlanátok golf IV alá?
4 évente nem árt lecserélni kmóra állástól függetlenül,data szerint is.
Kedves előttem válaszoló,én Bosch Diesel szervízben is dolgoztam már,és képzeld a Bosch szinte mindenféle alkatrészt gyárt és forgalmaz autókhoz,többek közt vezérműszíjat is,de a Gates, SKF is természetesen kiváló minőségű.
Minden bizonnyal bal lábbal keltél fel,vagy figyelmetlenség okán írhattál ilyet biztos vagyok benne hogy szakmai tudásod átlagon felüli:)
TurboDiesel,a 2-esnek velem van baja,azért kínlódik.Tényeket persze ne várjál tőle mert ahhoz kevés hogy az állítását bizonyítani tudja (pl linkkel).
De hogy ne OFF-oljak teljesen,valóban kitűnő a Conti vagy a Gates is.
Ha szerelő csinálja, akkor vegye ő, így elkerülöd, hogy esetleg rossz cuccokat veszel.
Ne csak szíjat cserélj,hanem a hozzá tartozó egyéb cumókat, mint pl generátor ékszíj, görgők, vízpumpa.
A Dayco-nak is profi a szettje és nem is drága ...
Sokat rakunk be nem volt gond vele....Dolz vízpumpával..
Amerikai nincs .Mi az az amerika ..ja igen az indiánok földje ! És most .......a betelepűlt mocskok földje ..
Köze nincs egyébként visszatérve az amerikai gyártáshoz MÁR ,nézd meg ki gyártja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!