Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen vezérműszíj készletet...

Milyen vezérműszíj készletet ajánlanátok golf IV alá?

Figyelt kérdés
van egy 1,6 golf IV.-em, 8 szelepes. Már lassan 9 éve nem volt cserélve. Milyet ajánlanátok? Nem akarom megjárni vele, szóval gondolom nem érdemes spórolni rajta.
2013. márc. 3. 12:37
 1/10 szántóvető ***** válasza:
0%
bátor vagy kérdező,már így is sokat kockáztattál.a szíj használat nélkül is elöregszik.cseréljél ékszíjat mert ha elszakad akkor a motorodnak vége.márkásat vegyél,pl.bosch,skf
2013. márc. 3. 13:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Bosch vezérműszíj jó???Nagyon értesz az autókhoz akkor...Reklámba láttad ezt?Kérdező:a német autókban általában Continental,a franciákban Gates szíjak vannak.Mindkettő a legmegbízhatóbbak közé tartozik.
2013. márc. 3. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:

4 évente nem árt lecserélni kmóra állástól függetlenül,data szerint is.

Kedves előttem válaszoló,én Bosch Diesel szervízben is dolgoztam már,és képzeld a Bosch szinte mindenféle alkatrészt gyárt és forgalmaz autókhoz,többek közt vezérműszíjat is,de a Gates, SKF is természetesen kiváló minőségű.

Minden bizonnyal bal lábbal keltél fel,vagy figyelmetlenség okán írhattál ilyet biztos vagyok benne hogy szakmai tudásod átlagon felüli:)

2013. márc. 3. 13:40
 4/10 szántóvető ***** válasza:

TurboDiesel,a 2-esnek velem van baja,azért kínlódik.Tényeket persze ne várjál tőle mert ahhoz kevés hogy az állítását bizonyítani tudja (pl linkkel).

[link]

De hogy ne OFF-oljak teljesen,valóban kitűnő a Conti vagy a Gates is.

2013. márc. 3. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha szerelő csinálja, akkor vegye ő, így elkerülöd, hogy esetleg rossz cuccokat veszel.

Ne csak szíjat cserélj,hanem a hozzá tartozó egyéb cumókat, mint pl generátor ékszíj, görgők, vízpumpa.

2013. márc. 3. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:

A Dayco-nak is profi a szettje és nem is drága ...

Sokat rakunk be nem volt gond vele....Dolz vízpumpával..

2013. márc. 3. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
1-es ,szántóvető ! Te aztán vágod a témát ,és a/ kérdezőt is. / A vezérműszíj mióta ÉK szíj ? Te profi?
2013. márc. 3. 17:01
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es v ok .GATES szíjat tegyél fel az a legjobb. Igazi Amerikai!!
2013. márc. 3. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Amerikai nincs .Mi az az amerika ..ja igen az indiánok földje ! És most .......a betelepűlt mocskok földje ..

Köze nincs egyébként visszatérve az amerikai gyártáshoz MÁR ,nézd meg ki gyártja :)

2013. márc. 3. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Jah !! Mégis az a legjobb!! Bár tudom szerinted a Dayco .Az a 2-2,5e ft os ,ha jól emlékszem Spanyol gyártmány ,és a Pirelli leányvállalata.Ezen kár vitázni,a Lada szíjai is elmentek 100e km-t.Akkor a Dayco is jó. De GATES szíjra még nem hallottam panaszt. Azért nem kéne Amerikát fikázni szerintem. Pont nekünk.
2013. márc. 3. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!