Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Használt autóról van szó.Nos a maximális keret 4700€(ennél feljebb 1 centel sem---forintban 1,408,624 a mai árfolyam szerint)

Amit én szeretnék(ezek közül lenne jó,viszont nem értek hozzá tehát...ajánljatok nyugodtan)...Fiat grand punto,peugeot 307,škoda fábia,seat ibiza,kia ceed,.....

4 ajtós kéne.Dízelt szeretnék.

A kérdés h milyen kocsit ajánlanátok? Kombi ne legyen.és ha lehet akkor 2006-tól felfele kéne.

VW direkt nem írtam mert ez nem fér bele a keretbe.(öreg meg ugye nem kell)Fontos a külső is számomra.1. autó lesz.

2013. márc. 8. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"4 ajtós kéne" - ilyen a felsoroltak közül csak a Fabiából van, illetve az Ibizából is, csak azt Cordobának hívják :) Mindkettő elég jó típus, tartósak és megbízhatóak.

Ha 5 ajtós is lehet, akkor a Kia Ceed az adu ász, még a legidősebb példányok is garanciálisak. A Grande Punto sem rossz, az 1.3 MultiJet motorokkal alig eszik valamit (bár nem is szaggatja fel az aszfaltot).

2013. márc. 8. 18:52
 2/12 Vizéli László ***** válasza:
Én a Kiát választanám. Nagyon megbízható és jól felszerelt jószágok.
2013. márc. 8. 18:55
 3/12 szántóvető ***** válasza:

ezekből már lehet válogatni,szerintem nem rossz felhozatal:

[link]

2013. márc. 8. 19:21
 4/12 A kérdező kommentje:

Hopp elírtam az ajtók számát :D

Az 5 akart lenni.A felsoroltak tetszenek.De kb lenullázták már a választékot ilyen olyan "szakik"

Olasz sz@r.Francia sz@r.Škoda tömegautó és nincs dízelben ebben az árkategóriában.Kia szintén.Tehát mostanra már teljesen tanácstalan vagyok.

2013. márc. 8. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ez az "olasz szar, francia szar" előítélet már rég nem igaz, nézz meg egy Alfa 159-est, egy Puntót, bármelyik új Peugeot-t vagy Renault-t... Azért ezek már nem rozsdásodnak el 6-8 éves korukra, és egész jól össze is vannak rakva. De olvass bele a Totalcar népítéleteibe, azokból egész jól kikörvonalazódik, hogy melyik típusnak milyen hibái vannak (hibátlan autót meg ne keress, mert olyan nincs). A "dízel szar" pedig szerintem már 20 éve sem állta meg a helyét. Az öreg dízel VW-k, Audik, Fiatok szétrohadnak, a motorjuk meg még mindig pöccre indul. Tudom, mert vannak ilyen kocsik az utcában.

Üdv: egy elégedett Punto tulaj, akinek a következő kocsija vagy Alfa 159 lesz, vagy Seat Exeo, de egészen biztosan dízel ;)

2013. márc. 8. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Hopp, látom, ilyet nem is írtál, hogy "dízel szar", akkor az a rész storno. De sztem felvállalhatsz egy Skodát, azért közel sincs belőle annyi, mint Suzukiból vagy Astrából.
2013. márc. 8. 19:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is jók ezek a kocsik,nem tudom miért kell lemondani őket. De hát ,amint mondtam én nem tudom,mivel nem értek hozzá.Ezért könnyen befolyásolható vagyok.
2013. márc. 8. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezért javasoltam, hogy olvasd a népítéletet :)

[link]

2013. márc. 8. 20:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezekhez mit szólsz

DACIA SANDERO

[link]

Suzuki Sx 4 dízel

[link]

Haveromnak 1.9 dízel öszkerék meghajtásos eléggé tágas és szerintem nem is kényelmetlen megbízható suzuki

2013. márc. 8. 21:06
 10/12 anonim ***** válasza:

SUZUKI SWIFT dízel

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 8. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!