Milyen autót vegyek?
Használt autóról van szó.Nos a maximális keret 4700€(ennél feljebb 1 centel sem---forintban 1,408,624 a mai árfolyam szerint)
Amit én szeretnék(ezek közül lenne jó,viszont nem értek hozzá tehát...ajánljatok nyugodtan)...Fiat grand punto,peugeot 307,škoda fábia,seat ibiza,kia ceed,.....
4 ajtós kéne.Dízelt szeretnék.
A kérdés h milyen kocsit ajánlanátok? Kombi ne legyen.és ha lehet akkor 2006-tól felfele kéne.
VW direkt nem írtam mert ez nem fér bele a keretbe.(öreg meg ugye nem kell)Fontos a külső is számomra.1. autó lesz.
"4 ajtós kéne" - ilyen a felsoroltak közül csak a Fabiából van, illetve az Ibizából is, csak azt Cordobának hívják :) Mindkettő elég jó típus, tartósak és megbízhatóak.
Ha 5 ajtós is lehet, akkor a Kia Ceed az adu ász, még a legidősebb példányok is garanciálisak. A Grande Punto sem rossz, az 1.3 MultiJet motorokkal alig eszik valamit (bár nem is szaggatja fel az aszfaltot).
ezekből már lehet válogatni,szerintem nem rossz felhozatal:
Hopp elírtam az ajtók számát :D
Az 5 akart lenni.A felsoroltak tetszenek.De kb lenullázták már a választékot ilyen olyan "szakik"
Olasz sz@r.Francia sz@r.Škoda tömegautó és nincs dízelben ebben az árkategóriában.Kia szintén.Tehát mostanra már teljesen tanácstalan vagyok.
Első vagyok. Ez az "olasz szar, francia szar" előítélet már rég nem igaz, nézz meg egy Alfa 159-est, egy Puntót, bármelyik új Peugeot-t vagy Renault-t... Azért ezek már nem rozsdásodnak el 6-8 éves korukra, és egész jól össze is vannak rakva. De olvass bele a Totalcar népítéleteibe, azokból egész jól kikörvonalazódik, hogy melyik típusnak milyen hibái vannak (hibátlan autót meg ne keress, mert olyan nincs). A "dízel szar" pedig szerintem már 20 éve sem állta meg a helyét. Az öreg dízel VW-k, Audik, Fiatok szétrohadnak, a motorjuk meg még mindig pöccre indul. Tudom, mert vannak ilyen kocsik az utcában.
Üdv: egy elégedett Punto tulaj, akinek a következő kocsija vagy Alfa 159 lesz, vagy Seat Exeo, de egészen biztosan dízel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!