Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 300....

Krisztinav kérdése:

Milyen autót vegyek 300. 000Ft és 500. 000Ft között?

Figyelt kérdés

Ami megbízható, ferde hátú, családi autó. Befér a csomitartóba egy babakocsi minimum. Keveset fogyaszt! Alacsony a szervízköltsége és nem robban le úton útfélen!

És kombit nem akarok!

2013. febr. 28. 11:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
32%

Igen igények és az anyagi tények nem feltétlenül illenek össze de sok sikert:)Csak elméletben kérdem tőled mert babakocsit említesz szerinted egy ilyen árkategóriában található "kocsi" ( Keveset fogyaszt! Alacsony a szervízköltsége és nem robban le úton útfélen!

És kombit nem akarok!)megfelel annak amit szeretnél?biztonságról már nem is írok semmit,és nem baxtatni akarlak vagy kötekedni

2013. febr. 28. 11:43
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Én egy Isuzu B vectrát tudnék ajánlani, keveset fogyaszt, van benne ferde hátú, megbízható, nagy a csomagtartója, és viszonylag biztonságos is.

[link]

2013. febr. 28. 13:54
 3/20 anonim ***** válasza:
29%

A csomagtartón kívűl a suzuki swiftre igaz a többi elvárásod

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 28. 15:04
 4/20 anonim ***** válasza:
47%
jó egy babakocsi összehajtva szerintem elfér benne
2013. febr. 28. 15:04
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Ha már van 500 000 forintod akkor ne suzukit vegyél.
2013. febr. 28. 15:10
 6/20 anonim válasza:
92%
vegre! utolso komment mindent visz. mi ez a berogzott suzuki mania?? hat emberek, en nem tudom hogy vagytok vele, elhiszem hogy teljesen igyenytelen es olcso autok, de lehet hogy valakinek pont ez miatt nem kell? Kivancsi vagyok mikor jonnek az F-es astra tippek. 500k-ert vehetsz VW Borat, Skoda Octaviat, ezek ki is neznek valahogy, nagyok is, es nem fog ramenni a gatyad, cserebe viszont nem jon szembe veled minden sarkon 3, csak kicsit odafigyelsz ra es meghalalja. Esetleg Seat Cordoba, ennyiert vannak jobbak..
2013. febr. 28. 15:34
 7/20 anonim ***** válasza:
47%

na de azért egy VW Bora, Skoda Octavianak nak nem éppen olcsó a szervízkőltsége és alacsony alacsony a fogyasztása

Ja és nem ferde hátúak

2013. febr. 28. 16:00
 8/20 anonim ***** válasza:
24%
ja és 500.000 ért nehéz jó állapotú borát vagy octáviát találni
2013. febr. 28. 16:02
 9/20 anonim ***** válasza:
De a B vectra isuzu motorral megbízható, öreg opelhoz olcsó az alkatrész, és keveset fogyaszt. És van benne ferdehátú, és a suzukihoz képest van megjelenése is.
2013. febr. 28. 16:27
 10/20 anonim ***** válasza:
47%

B vectra én nem kritizáltam

Mindenki azt ajáln amit akar de nem kéne a másikat kritizálni mert netántán suzukit ajáln csak a magyarok ennyire begyepesedettek mert elterjesztetek egy rém hírt a suzukiról nem tudom mi bajotok vele nekem is volt szuzukim míg nem járkáltam kűlföldre semmi bajom nem volt vele én nem arra vettem hogy össze törjem

2013. febr. 28. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!