Milyen autót vegyek 300. 000Ft és 500. 000Ft között?
Ami megbízható, ferde hátú, családi autó. Befér a csomitartóba egy babakocsi minimum. Keveset fogyaszt! Alacsony a szervízköltsége és nem robban le úton útfélen!
És kombit nem akarok!
Igen igények és az anyagi tények nem feltétlenül illenek össze de sok sikert:)Csak elméletben kérdem tőled mert babakocsit említesz szerinted egy ilyen árkategóriában található "kocsi" ( Keveset fogyaszt! Alacsony a szervízköltsége és nem robban le úton útfélen!
És kombit nem akarok!)megfelel annak amit szeretnél?biztonságról már nem is írok semmit,és nem baxtatni akarlak vagy kötekedni
Én egy Isuzu B vectrát tudnék ajánlani, keveset fogyaszt, van benne ferde hátú, megbízható, nagy a csomagtartója, és viszonylag biztonságos is.
na de azért egy VW Bora, Skoda Octavianak nak nem éppen olcsó a szervízkőltsége és alacsony alacsony a fogyasztása
Ja és nem ferde hátúak
B vectra én nem kritizáltam
Mindenki azt ajáln amit akar de nem kéne a másikat kritizálni mert netántán suzukit ajáln csak a magyarok ennyire begyepesedettek mert elterjesztetek egy rém hírt a suzukiról nem tudom mi bajotok vele nekem is volt szuzukim míg nem járkáltam kűlföldre semmi bajom nem volt vele én nem arra vettem hogy össze törjem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!