Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 300....

Krisztinav kérdése:

Milyen autót vegyek 300. 000Ft és 500. 000Ft között?

Figyelt kérdés

Ami megbízható, ferde hátú, családi autó. Befér a csomitartóba egy babakocsi minimum. Keveset fogyaszt! Alacsony a szervízköltsége és nem robban le úton útfélen!

És kombit nem akarok!

2013. febr. 28. 11:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tisztelt macilaci08

Távol álljon tőlem hogy megbántsalak, de úgy gondolom hogy ha van neki 500 ezer forintja használt autóra, akkor véleményem szerint ha az öreg keleti csodákat nem nézzük akkor a suzuki az egyik legrosszabb választás. Persze tudom, nem kell karambolozni vele, meg ügyesen kell vezetni, és akkor nem lesz baj. De sajnos az ördög nem alszik, és 500 ezerből már telik ha nem is sokkal, de komolyabb vasra is mint a suzuki.

Hozzátenném hogy a suzuki tulajokon kívül nem sok embertől halottam hogy kiálltak volna az öreg suzuki melett.

2013. febr. 28. 18:31
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

Nekem sincs szuzukim régen volt de kinőttem mert már német országig azért nem volt túl kényelmes vele menni na mindegy

De nem csak a szuzuki törékeny egyébként hanam az ő korabeli összes kis auto pl opel corza ,citruen saxó ,clio, pözsó 206 és még sorolhatnám csak valami hülye elkezdet rémhíreket terjeszteni a suzukiról na és milyen a magyar nép mindennel be lehet etetni minket sokan ennyire utálják a suzukit mit szólnának ha trabiba vagy ladába kéne űlniük

De a közlekedés kultúránkon kéne változtatni mert az ukránoké után a miénk a legrosszabb

2013. febr. 28. 19:20
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ne veszekedjetek miattam! :) Annyiban változott az igény, hogy 500.000Ft körüli árat céloztam meg, mert rájöttem ez alatt csak fost tudok kapni.

Opel astráról rosszat hallottam, sokat fogyaszt... A suzukikat kizárom! :) Nézegettem a Nissanokat. Azokról mi a véleményetek?

2013. márc. 1. 12:00
 14/20 anonim ***** válasza:
A nissan almerákat dicsérik. De azt nem tudom hogy melyik motorral érdemes megvenni.
2013. márc. 1. 12:01
 15/20 A kérdező kommentje:

Vagy a Fiatról?

Szóval a kérdést kijavítva inkább 500.000 és 700.000Ft közötti árat mondanék. A ferde hát az csak támpont volt, nem ragaszkodom hozzá :)

2013. márc. 1. 12:01
 16/20 anonim ***** válasza:

[link]

Se nissan se fiat nincs a családban erről nem tudok mondani nekes semmit de a corolla az van egy rokonomnak neki bevált

2013. márc. 1. 13:55
 17/20 anonim ***** válasza:
2013. márc. 1. 14:03
 18/20 A kérdező kommentje:

ezekről mi a véleményetek?

[link]

[link]

[link]

[link]

melyik a legjobb?

2013. márc. 2. 10:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha fiatalt akarsz akkor az elsőt válaszd mivel az kombi abba befér a babakocsi is ha a megbízhatóság a fontosabb akkor a toyota Corrollát ajánlom

A fábiát eladták:) Na a viccet félre téve a másik két típust nem ismerem nem akarok róluk így véleményt mondani

2013. márc. 2. 12:46
 20/20 anonim ***** válasza:
mondjuk ha a fogyasztás a lényeg neked egy dízellel jobban járnál
2013. márc. 2. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!