Milyen autót vegyek 500e-1m között?
Figyelt kérdés
Sziasztok nem rég kaptam meg a jogsim és szeretnék ötletek kapni hogy milyen autót vegyek maximum 1millóból, aminagyon teccik az a audi de más márkais szóba jühet és az is fontos hogy mennyit fogyaszt és vásárlás után mennyit kel mégrákölteni. Bármiféle vákasznak örülök.
Köszönöm.
2013. febr. 3. 00:46
1/22 anonim válasza:
Az Audi A6 dízelek amik kevesebbet fogyasztank
de ha takarékos autot akrsz olcsó fentartással ajánlom azt ami nekem is van toyota carin 2.0 dízel 5 literes fogyasztással van is egy jóárú szép állapotú a neten
légyszi írd márn meg a véleményed erről a kocsiról
2/22 anonim válasza:
Amit linkeltem 550.000 be kerűl mikor mi megvettük a Toyota Carinánkat 2 évig nem kellet rá kőlteni első hibája is apró hiba volt hála a kanyargós és hegyi utaknak az eggyik hátsó stabilizátor kar még az eredeti volt benne és kibukot de ez egy 3-4000 forintos alkatrész volt szóval nekünk bevált nembeszélve arról hogy a biztosítás és a teljesítmény adó se kerűl sokba rá de a tedoöntésed hogy milyen tipüsú kocsit választasz ez csak egy ötlet
3/22 petizacc válasza:
95-98-as évjáratú Audi A4-et ajánlok 1.9-es TDI vagy 1.6-os benzines motorral 800 ezer és 1 millió között.
4/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm én a múltkor néztem egy A6-t megkeresem és belinkelem aki tud az írjon róla véleményt.
2013. febr. 3. 12:57
5/22 A kérdező kommentje:
macilaci08 így első ranézésre teccik
2013. febr. 3. 12:59
8/22 petizacc válasza:
Kerüld el jó messzire azt az autót! Egyrészről az Audi történelmének a legszarabb motorja van benn, másrészről kizárt, hogy 195 ezer kilométert futott volna. A reális óraállás 300-400 ezer kilométer. Szinte minden ilyen kocsit 195 ezer km-el hirdetnek mily meglepő.
9/22 petizacc válasza:
Az A4-est viszont szerintem érdemes lenne megnézni személyesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!