Hogyan kell értelmezni a lengéscsillapító mérésen kapott értékeket?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A minap ingyenes lengéscsillapító mérésen voltam, ezt a papírt kaptam:
A papírra is rá van írva, hogy jók, és a mérést végzők is azt mondták, hogy ez nagyon jó, de mégis hogy kell értelmezni? (monroe reflex gázos gátlók vannak az autóban, márciusban tetettem be őket, kb. 20.000km mentem vele így. az autón 205/40 R17 gumik vannak és 3,5cm-t ültetve )
és kb. meddig lesznek még így jók? (évente kb. 25 ezer km-t megyek)
a válaszokat előre is köszönöm, Kata
2009. szept. 13. 10:35
1/1 anonim válasza:
Kicsit hiányos válasz lesz, de annyit tudok hogy még sokat elmegy majd, ha nem mész bele nagy kátyúkba. Ford Fiestám már nálam ment 130 ezer km-t, 190ezer van benne, első lengéscsillapító ugyanaz van benne ami volt és még jó, hátsó cseréltem, kb. 40ezret mentem vele és még jó. A szélesebb papucsok miatt stabilabb az autó, de picit nagyobbat kap a futómű egy kátyúnál, de nagy különbség nincs mintha eredeti gumikkal lenne szerelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!