Simsonra vízhűtés?
Simsonomra szeretnék vízhűtést,érdemes vagy nem?
rallizni használom,mutatványokra,gyorsulásokra stb nagy erőnek van kitéve hosszú órákon át,nem 1x besültem már még 1:40,1:30-as keverékkel is mert a a hűtés álló helyzetben meg egykeréken körbe körbe nincs megfelelő hűtés, eddig úgy oldottam meg hogy tartottam vele egy pihentető utat el vissza a pályán 3km nyugodt tempóban és aztán egy 10 perc szünet, de ez sem volt jó,besült így is! VÉLEMÉNYEK???? mit tegyek?
kizárt hogy star blokkot tegyek bele...viccesen néz ki,na meg nem egyet kifektettem már oylan azok nem bírták,volt amelyiknek szétrepedt a blokkja leszállt a henger.... arra nem tudok 70 es hengert szerkeszteni, agyonfúrtam őket de nem bírták, s51-es blokkom 2 éve megy szétszedés nélkül,bár már lassan szimmering és csapágycsere,kuplungcsere lesz,mert kapja az ívet amit bír!
Azon gondolkodtam hogy teszek rá valahogy hűtést,hasonlóan mint a STAR blokkon,és meg is oldható, de inkább vizeset szeretnék,az ha felforr sem sül be,mert azért csak hűti,hűtő radiátorom van venti rajta van, már csak a hengert kellene lezárni hogy víz mehessen bele,azt mek meg tudom csinálni, csak azért megkérdezem előtte többek véleményét mit gondolnak erről ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!