Simsonra új henger? Vagy fúratás?
ÜDV!
Simsonom hengere fúrásra vagy cserére szorul,mert nagyon csörög a gyűrű,meg erőtlen,lehúztam róla a hengert és egy fekete dugó vigyorgott rám,gyűrűk alatt is fekete szinte az egész,volt már a henger fúratva,most 38,23 a dugó méret,de nem tom miért kopott el 12E km után?! már raktam fel új gyűrűket meg dugót,ideiglenesen jó is volt de 3000km után újra csörög. ezt a hengert amikor fúrattam olyan passzosra fúrták pedig hogy nagyon tuti volt,elvileg eredeti rajta a henger mert benne van a gyári szám,csak nem teljes a leömlőnyílás hanem csak félig.folytott henger lenne? S51 évj.1990 futott km:24670km
Milyenek a mostani gyártású hengerek? tapasztalat?
Nem akarom megtartani,éppen az hogy nem :D
De a 60-as hoz nem kell másik hengerfej? mert írják egy páran hogy kell mert detonál meg áhh... :/
most a kuplunggal is bajom van, morog,csúnyán,sztem csapágyas lett,de egyik reggelről a másikra? nem értem,cseréltem ma rajta főtengely fogaskereket,meg kupl.kosarat,de ugyan úgy morog. de csak akkor ha sebességbe van és megyek vele. mi lehet vele?
Egyetértek,a 60-as hengerrel :)
közel 100x hozták már hozzám javítani a simsonukat az ismerős meg ismeretlen emberkék,van olyan is akinak 6éve raktam össze darabokból,és még mai napig tuti motor. de nem fúratom mert már van elég baja a hengernek :D
1. vagyok
Ha nagyobb henger lesz akkor a hf-et is cserélni kell.
Üdv 1. :D
nem cserélem a fejet mert azt maratom, de egyébként meg most költöttem rá 10.000Ft-ot, új komplett kuplungkosár kellett!nem igen fogom már a hengert is ba*ztatni,mert az megint egy 10-es :) :( majd később ha már erőtlen lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!