Mitől nem megy a Simsonom?
Most fúrattam fel a hengert, a blokk is nemrég lett összerakva, új csapágyak, szimeringek meg minden ami kellett. Az a helyzet, hogy elmentem egy 5 km-t, és elkezdett kihagyni a gyújtás. ezután még 5 km-t és ahogy megálltam azonnal leállt (tolásra sem indult be azóta sem).
Gyújtás jól áll, új a gyújtótekercs, (pár hete cseréltem) kondenzátor, megszakító. Tehát jók a hézagok és a beállítások(anyag stb.) Szikra van, anyag is és mégsem indul...(gyertyapipa, gyújtókábel is új) Abban biztos vagyok, hogy gyújtás, mivel tolás közben "durrogott".
Az a helyzet, hogy 6Vos 5W-os izzó van hátul, amit sűrűn kiéget, ha ráteszem világításra egyből leáll, vagy néhány másodpercig még jár, de ahogy kivettem az izzót, már majdnem beindult,de mégsem. (izzóval semmi nem volt) Tehát valami áthúzhat a világításról vagy zárlat lehet vagy fogalmam sincs, esetleg valami alkatrész ment el a gyújtásnál. Aki meg tudná írni mi a baja, nagyon megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!