Szerintetek autópályán vagy sima autóúton próbáljam ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves vagyok és apukámnak van egy suzuki gsx-r600-asa reggeltől estig itt áll a motor úgyhogy gondolkodtam hogy kipróbálom nekem van egy jawám tehát tudok motorozni csak ennyi lene a kérdésem hogy szerintetek hol próbáljam ki?2009. szept. 12. 13:21
31/32 anonim válasza:
szerintem próbáld ki pályán :) De óvatosan ám, ez nem Jawa! Én 250-es MZ után ültem rá egy 750-es Gixire, hát mit ne mondjak, először nagyon meglepődtem :) Nem jogsival, hanem benzinnel megy. Amúgy meg :) nincs az a rendőr, aki megfogjon már egy 600-assal is óriási előnyöd van velük szemben. Persze ha tudsz is jól motorozni.
32/32 anonim válasza:
Utolsónak: szerinted egy jawa után meg tudna ülni egy GSX-et? Főleg ha nagy a forgalom és a rendőr még utána is megy ő meghúzza a gázt rendesen, nagy sebességnél meg annyira se tudná irányítani. Aztán már nem a rendőrségre viszik hanem egyből a hulla házba. Mondjuk pályán még kipróbálhatod szülői felügyelet mellet, mert ez tényleg nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!