Szerintetek autópályán vagy sima autóúton próbáljam ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves vagyok és apukámnak van egy suzuki gsx-r600-asa reggeltől estig itt áll a motor úgyhogy gondolkodtam hogy kipróbálom nekem van egy jawám tehát tudok motorozni csak ennyi lene a kérdésem hogy szerintetek hol próbáljam ki?2009. szept. 12. 13:21
11/32 anonim válasza:
Szerintem beszélj apáddal h menjetek ki 1 helyre ahol ki tudod próbálni. A zsarukról meg annyit ha meglátod h fordul mögéd kék-piros villogóval az Octavia vagy a Focus akkor bepánikolsz mert még csak 14 vagy és nem tudod kezelni az ilyen helyzeteket. Nem azt mondom h ne próbáld ki mert én is vezettem jogsi előtt autót. De ne lopd el!!! Max kerten belül menj vele pár kört. Ha meg Bp-n laktok akkor felejtsd el a motort.
12/32 anonim válasza:
igen.....és lehet holnap összetalálkozok vele amikor elvetemült állatot játszik ez a 14 éves kis p..cs és talán meg is halok vagy...a vőlegényem......vagy a szüleim.....vagy épp a te egyik hozzátartozód vagy ismerősöd.És akkor hogy fogsz a tükörbenézni kedves kérdező?????még a tükör is szemközt fog köpni!!!!!!!!!!!!!!!!!
13/32 anonim válasza:
úgyse állsz meg? vezetni se tudsz... 25 fölött meg se tudnád fogni a motort kis porbafingó... am meg így vagy úgy de megállítanának akár útzárral is
14/32 anonim válasza:
ne hülyíts már.. hol van egy ócska jawa egy gixerhez képest? teljesen máshogy kell kezelni.. én jog-tól a cbf500-ig (utóbbit rutinpályán) igen sokféle motort vezettem és bizony r*hadt nagy meglepetést tud okozni ha egy régi kisebb köbcentisről átülsz egy fiatal nagyobb köbcentisre.. várd meg szépen amíg jogod lesz ilyen motort vezetni.. vagy vitesd ki magad a rutinpályára és ott menj pár kört. én már 16 vagyok mégis 10 éve kibirom hogy várnom kell a nagymotorra
15/32 anonim válasza:
Sztem csak az udvarban menj vele egyesben.
Én is nagyon oda vagyok a motorokért de egy 600asra még nem ülnék fel max utasként.
125öst viszont kipróbálnék:P
16/32 anonim válasza:
Tudod miért nem enged rá? Mert van esze, nem úgy mint neked...
17/32 A kérdező kommentje:
De utasnak se enged rá a kertünk pedig teljesen füves vagyis ott nehéz lenne ipróbálni
2009. szept. 14. 18:12
18/32 anonim válasza:
ezzel a témával akkor foglakozz legközelebb ha gyermeked lesz és majd megőrülsz ilyen esetekben az aggodalomtól.Akkor megfogod érteni azt is hogy miért nem enged a motorral menni,és azt is hogy mi miért hurrogunk le téged.
19/32 anonim válasza:
drágaságom!! 600 ccmeses motorról 21 évesen gondolkodj. most nézz magadnak vmi cuki kis robogót, vagy egy simsont. nem hiszm el, hogy vki motorozik és hülye legyen. ilyen ember nincs! nics hülye motoros!!! max örült, de jó értelemben. vagy kamu kérdés, vagy a jawa sem való neked!! és ha van jawád, tudsz motorozni, gondolom akkor van jogsid. ott meg csak elmondták, hogy 50ccmesen menjetek, ne 600ason :S
14/L
20/32 A kérdező kommentje:
BNincs semmilyen jogsim nem látom értelmét mivel csak réten motorozok
2009. szept. 22. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!