Hogyan működik egy autó eladása, ha használt autó értékesítővel akarom eladatni?
Figyelt kérdés
Tehát, ha nem interneten akarom meghirdetni, hanem egy kereskedőnél szeretném. Mi a pontos menete? Elviszem az autót és addig ott marad amíg el nem tudják adni? Vagy kifizetik a használt autó árát és ők tovább árulják? Ha valaki jártas ebben, akkor megtenné hogy leírja? Köszönöm.2013. márc. 3. 21:00
1/2 anonim válasza:
Régen adtam már el autót kereskedésben, de akkor többnyire bizományos úton csinálták a kereskedők. Kellet írni egy biankó adásvételit, meg egy megbízást, aztán kitették a kerekedésbe az autót. Perse megegyeztünk, hogy mennyi tkérek én az autóért, amit eladás után kaptam meg. Akkoriban még úgy volt, hogy ha két hónapig nem adják el, akkor nem kell napidíjat fizetnem, de ha korábban ki akarom vnni a kereskedésből az autót, akkor felszámolnak a tárolásért napidíjat.
Mostanában nemtudom hogyan megy, de a legutóbbi három autómat is nepper vitte el, pedig a neten hirdettem...
2/2 anonim válasza:
Inkább hirdesd meg,minek adnál egy kereskedőnek csak ugy 2kilót? Mert annyit tuti lehuznak rólad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!