Mi a véleményetek a következő Ford Focus modellekről?
Sziasztok. Autót aszeretnék venni, van cirka 1,7 misi rá. A következő két Focus-t néztem ki, amiről kérnék tapasztalatokat, véleményeket (fogyasztás, meghibásodások stb).
1.) [link]
2.)
A második teljesen korrektnek tünik, minden szempontól, viszont az első jobban tetszik. Egyedül az ára miatt visszakozok, hogy miért ilyen olcsó (több extra, nagyobb motor stb). Talán, az hogy az első hirdetést magánszemély adta fel, nem a kereskedés? Km állásra rákérdeztem, de még nem kaptam választ, lehet ott lesz a meglepetés:-) Viszont ha 100e km alatt lesz, valamint átmegy egy "vizsgán" akkor szerintem egyértelmű a választás, de azért várom az észrevételeket:-)
Szerintem nem véletlenül nincs kiírva a km állás. És az sem véletlen, hogy hirdetnek azonos évjáratú 1.8TDCI-t 1 millával drágábban is ( és az még csak nem is Titanium ).
Szerintem abban minimum 200e km lesz :)
Vedd a benzinest ! Qrva jó autók ! És kisebb az esély arra ,hogy nagyobb összeget keljen költened .
A dieselje is jó csak ki tudja a km mennyire korrekt ...
"Mindkettő törött volt."
Ezt miből gondolod?
Tapasztalat.
Ja, és amelyiket nyíltan kereskedő árulja, az biztos h tekergetett.
Ahol az 1.6 focus van:
Én nem veszek ott autót.Alapjáraton sok nála a céges. (ami nem is lenne baj..)
Többször voltam ott konkrét elképzeléssel, nyikhaj gyerekek olyan stílusban szóltak hozzám, hogy inkább mentem.
Ha engedik, vidd el a kocsit márkaszervizbe. Kis többletet megér, hogy átnézzék a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!