Milyen használtautót ajánlotok, ha ezek a feltételek?
- 1-1.5 millióig
- kisebb fajta (Peugeot 206, 207-t nézegettem)
- nem kell nagy motor, 80 ló alatt elég
- legyen viszonylag fiatal az árhoz képest, mert nem szeretnék vele bajlódni
esetlegesen:
-dízel
-20 éves fiúnak lenne, szóval valami sportosabb, fiatalos kinézet
Hát ha nm nagyon akarod javítani akkor Seat-ot semmiképp se.
Honda-t javaslok nagyon jok motorikusan ritkan romlik el foleg ha normalisan szervizelik.
Ford,Bmw de akar skoda is megfelelo lehet.
Peugeotrol sokat nem tudok mondani...Francia kocsikat nem birom....
Japán autok a strapabiroak,német, inkabb
A pözsókat nem ajánlom. A 206-os anno nekem is tetszett, de a maszek szerelőm pözsóba dolgozott és azt mondta hogy olyat inkább ne. 1 éve cseréltem le a mitsubishi colt-om egy 1.5 crdi sedan Kia Rio-ra. Az 5 ajtós csapott hátú fiatalosabb, Nekem speciál semmi bajom nem volt még a sedánnal mióta nálam van, a szerelő is ajánlotta. És nem végső sorban sokan lemondják a kóreai márkát, ezért ezek a tipusok megbízhatóságuk ellenére nem tartják olyan jól az árukat, ezért nagyon olcsón hozzá lehet jutni.
Peugeot 206: Lehet nyugodtan, rengeteg szaladgál az utakon gond nélkül, strapabíró autó. A leggyakoribb ismert probléma talán a hátsó szétterpesztés, de nem kell bele zsákszám pakolni a cementet, mert nem Lada: [link]
Ford Focus: Egy picit nagyobb mint a 206, de nagyjából ugyanazt tudja és ennek sem lesz horror a szervízköltsége (már ha rendesen karban volt/lesz tartva). Kombi példányok gondolom nem játszanak, pedig rengeteg van belőlük: [link]
Suzuki Ignis: A dízeles elég ritka, de szerintem a nagypapa-stílus ellenére fiataloknak is kitűnő autó lehet: [link]
Mazda 323: Inkább kicsit kombis, de ha ez nem hátrány, érdemes rajta elgondolkozni: [link]
Fiat Grande Punto: Tán a legfiatalabb a felsorolásban, ezért érdemes odafigyelni, nehogy túl olcsón valami kóklertől vegyen az ember. Amúgy komolyabb panaszokat még nem hallottam róla: [link]
Citroen C2: Ezt azért raktam bele, mert én biztos ilyet vennék ezekkel a kondíciókkal, sokkal jobb vezetni a többit, noha nyílván fuvarozásra ez a legkevésbé alkalmasabb, de vezetni talán ezt a legnagyobb élmény: [link]
Toyota Yaris: Ez az autó meg egyszerűen kötelező résztvevője ezen összehasonlításoknak: [link]
Szerintem a kritériumaid pontosan erre az autóra passzolnak. Árban megfelel, kellően fiatal, jól néz ki, dízel, benzines árban van, olcsóbb, mint a 207-es Pözsók.
Egyébként ismerem a tulajt, megbízható forrásból származó autó. Nekem is ilyenem van, sosem volt vele gondom. Amikor megláttam az autót, nem akartam elhinni, hogy ennyi van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!