Koszos levegőszűrő okozhat olyan panaszokat, hogy fulladozik az autó?
néha olyanokat csinál ,hogy nem megy az autó ,néha fulladozik bevallom olajcserét betartom 10E km-enként kap castrol magnatec 10W40 et (úgyhogy nem a gazdaságos olajat öntöm bele ),de a levegőszűrőt már nagyon régen cseréltem most olvasgatom több helyen ,hogy sok embernek a koszos régen cserélt levegőszűrő okoz ilyen hibát szerintetek ? létezik hogy az autó 1 koszos szűrő miatt fullad+ nem megy ? R19 1,4e RL benzin 94-es
válaszokat előre is köszönöm !!
ilyen fossnál mint r.19 ne csodálkoz....egész francia egy foss...peugeot ami jo gép volt...405 régi időből..grdt mega sima dizel verzio...ezzeket ha nem adtál se olajat se vizet akor is mentek ....!205dizel a fogyasztása 3 4 liter talán ha max volt 4...liter.205,gti peugeot.
de renault....azok a kocsik....meg citron akoribol...ingyen sem kellene.
gyertya--benzin szurő---levegő surő .elenőrizd
kb 2-3 éve volt cserélve a levegőszűrő ,benzinszűrő na az szerintem tuti a gyári akkor az tuti csere ,am azt én kitudom cserélni ? [link] itt van egy üzemanyagszűrő
gondolom a két végére valami gumicső megy és bilincsek fogják a nyíl meg a motor fele mennyen
ha én itthon kicserélem akkor nem levegősödik be vagy ez hülyeség ? csak annyi a dolgom , hogy két bilincs le gumi cső le új szűrőre rá a gumicső ( vagy ami van ) bilincs meghúz és annyi? segítséget előre is köszönöm
"ilyen fossnál mint r.19 ne csodálkoz....egész francia egy foss.. "
6 éve vettem az autót 350E ft ért és eddig termosztátot fékbetéteket (elől -hátul ) elöl tárcsát 1x + olajon kívül nem költöttem másra csak most van valami gebasz 120E Km -rel vettem és most van benne 230 körül
szóval szerintem megérte megvenni ezt az R19et és még nem állt le sehol!!!vegyek németet ? de az a baj ,hogy az is sz*r mert haverom is vett egy húhúúú fasza német autót 1M ft ért azt utána félév alatt ráköltött még 7-800ezret és még mindig sz*r valami szóval ez is kocsitól függ nem attól, hogy francia ,olasz ,német vagy japán ha jól bánnak a kocsival akkor szerintem mind1 hogy milyen márkajelzés van az elején
na találtam egy oldalt ahol úgy csinálja ahogy én gondoltam de akkor ezek szerint nem levegősödik be ott semmi? na akkor meg lesz a holnapi programom :) de azért egy megerősítés jól jönne hogy csak ennyi az egész és nem több
itt az oldal [link]
benzinszűrőt most cseréltem ki , levegő szűrő az csak szerdán érkezik a boltba ,de addig is kifújtam 8 bár levegővel hát jó koszos poros volt , de még mindig ugyan úgy fullad menet közben is + nem megy
karburátor tisztítás mennyire bonyolult művelet ? és mivel kell kimosni ,ha azt netán netán szétszedném és kitisztítanám ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!