Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lett hangosabb és jóval...

Mitől lett hangosabb és jóval lassabb az autóm?

Figyelt kérdés

Nemrég volt olajcsere és levegőszűrő csere (kb. 3 hete), azóta nem pörög az autó, és nagyobb lett a hangja.

A kocsi: 97-es évjáratú, 3-as Golf, 1.6 benzines 105 Le.

2012. ápr. 20. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát például rossz olajat raknak bele. Esetleg nem is tettek bele légszűrőt és amiatt nagyobb a hangja.
2012. ápr. 20. 20:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Esetleg tudja valaki milyen olaj kellene bele gyárilag szervízkönyv szerint? Sajnos nem tudom!
2012. ápr. 20. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
10w-40 szintetikus ajánlott. Lehet ásványi is vagy félszint, de akkor hamarább kell cserélni, hamarább kokszolódik.
2012. ápr. 20. 20:15
 4/10 Beviz Elek ***** válasza:

Ha nem raknak bele légszűrőt elvileg gyorsabb kéne legyen (a sportlégszűrő lényege is, hogy több levegőt kap->jobban megy, hangosabb)

Én is csak az olajra tudok tippelni, vagy valamit elbarmoltak csere közben.

2012. ápr. 20. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Egész biztos nem az olaj az ok! Légszűrőnél és a környékén kutakodnék, valamit rosszul raktak össze, de sajnos előfordul ,hogy direkt elrontják a kocsit lehúznak pl egy vezetéket,hogy visszavidd aztán bemeséljék ,hogy 100ezerért kell megjavítani..
2012. ápr. 20. 22:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A mostani olaj, ami benne van 10W-40es, elvileg ez való bele, utánanéztem. Akkor most jön a levegőszűrő lecsekkolása...
2012. ápr. 21. 06:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Valami szétcsúszott (pl. fals levegőt szív valahol) tippre.
2012. ápr. 21. 08:27
 8/10 pagan ***** válasza:
biztos nem az olaj miatt van,ha hangosabb akkor lehet hogy kilyukadt a kipuff rendszered valahol a leömlő után,az iszonyat teljesítményvesztést csinál ám:)
2012. ápr. 21. 10:36
 9/10 LILI 1 válasza:
A levegőszűrőcsere alkalmával nem maradt valami , amit beszippanzhatott?Ha nem kap levegőt, akkor fulladhat!
2012. ápr. 27. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez akkor volt mikor összetört a katalizátor. vagy nagyok voltak a gyertya hézagok.
2012. ápr. 30. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!